Tetszik a tanárom, de nem ez a legnagyobb bajom

2016.02.29.
Kedves Szakértő!
Tudom mi lesz a válasza a problémámra: csak azért tetszik, mert komolyabb a korosztályomnál, stb. De muszáj leírnom, mert erről senkinek (még az orvosomnak se) merek beszélni. (Az orvosomnak csak azért nem, mert munkatársak).
Szóval. Olyan két - három hónapja tetszik a történelem tanárom. Nem tudom hogy történt. Ültem történelem órán. Néztem miközben az anyagot mesélte. Néztem a csodálatos kék szemét! A szőke haját! Ahhj.... Aztán azt vettem észre, hogy vele álmodozom/álmodok. Ő járt egész nap a fejemben. A legrosszabb, hogy az álmaim annyira valósághűek voltak, hogy véletlen úgy szólítottam szakkörön a tanárom, mint álmomba, mikor nála voltam. Pedig az álmom annyira valódinak tűnt!!!
De ezek még nem is zavartak annyira. Viszont, mikor már az órán is ilyen - olyan vele kapcsolatos dolgok jártak a fejemben.... azon már eléggé kiborultam. Elképzeltem, hogy az ölében ülök és a nyakamat csókolgatja, stb. Volt egy olyan alkalom, hogy megkértem külön magyarázza el az anyagot. De sajnos ebbe is túl sokat képzeltem. Pedig semmi sem volt. Csak álltunk a folyosón a szekrények előtt. Én a szekrénynek dőltem (nem direkt és nem is volt szándékomban így beszélni vele), ő pedig alig 15 cm-re állt tőlem. Semmi sem történt, csak én képzeltem sokat... és ezt őszintén sajnálom. Tudom, hogy van köztünk egy kis kor különbség (pontosan 22 év), de akkor is! Miért ilyen kegyetlen a sors, hogy olyan férfi tetszik akinél nincs semmi esélyem (bár nincs felesége, se barátnője). De tudom, hogy öreg hozzám, és az apám lehetne. És alapból mit szeretne egy 36 éves tanár egy 14 éves diáktól???? Ez annyira zavar. Ilyenkor mindig az jár a fejemben, hogy miért nem lehetünk a középkorban??? (Tavaly elmesélte, hogy egy 15 éves lányt egy 70 éves emberhez adtak hozzá). Miért nem lehetne ez most is??? És akkor..... áááá..... hülyeség.
De akkor se áll le a képzeletem. Túl sok mindent képzelek bele a mi "kapcsolatunkba".....
És ez nem minden!!!!
A kémia tanárom iránt is érzek valamit (de lehet ezt már csak beképzelem). Ennek a tanárnak én vagyok a kedvence. Mindenkit magáz, kivéve engem. Sőt engem még becéz is. De ő nem is tetszik igazán. Lehet csak azért gondolom ezt, mert mindig kedves velem és lecseszni is vidáman csesz lesz??? (Pontosabban nem is csesz le soha!!!) Csak azt tudom, hogy előző héten egy feszes fekete póló volt rajta és (mivel nem vékony sem izmos) a "melle" hogy úgy mondjam.... felállt???!!!! És ekkor beindult a fantáziám..... nem tehetek róla. De annyira annyira idegesít, hogy ilyeneken jár az eszem.....
Tudom mi lesz erre a válasza,úgyhogy nem is szeretnék erre választ kapni.... Jobban érdekelne, hogy mitévő legyek egy ügyben:
Van egy 4-es bandánk. A legjobb barátnőm, én és 2 fiú. Azt tudja mindenki, hogy az egyik fiúnak tetszik a barátnőm. És emiatt mindenki azt állítja, hogy én és a másik fiú szerelmesek vagyunk egymásba. Igen, bevallom tavaly tetszett, de már nem. Még ebben a baráti körben is piszkálnak minket. Mert van pár helyen csoportunk (skype, Facebook, Viber) és van amikor ketten beszélünk, mert senki más nincs. Múltkor elkezdtük poénból kamerán át egymást fotózgatni. És felraktuk őket egy kis időre face-re. Itt már elkezdtek piszkálni. Aztán ha már köszöntünk egymásnak is jött a ,,juj, neked tetszik" duma. Most pedig mivel facebook-on van egy új animáció (ha valami sziveset küldesz rengeteg kis szivecske fog úszni a teló képernyőjén). És nekem ez annyira tetszett, hogy 5 percen át csak ezt küldözgettük. Még ma is küldtünk. És ezt mindenki félreértelmezi. Az egyik osztálytársam is ma rákezdett, hogy miért nem jövünk össze, hiszen úgy összeillünk. De senki sem fogja fel, hogy én nem tetszek neki, és ő sem tetszik nekem. És ez még holnap bonyolódni fog,mert az a fiú akivel piszkálnak fogadni akart a másikkal, hogy meg kell engem puszilni, és aki nem meri az visz a másiknak valamit. És nagy valószínűséggel csak ő fog megpuszilni. Őszintén nem tudom, hogy akarom e hogy megpusziljon. Valahol a szívem legmélyebb csücskében lehet, de mégse akarom..... Kérem segítsen ebben az ügyben!!!
(Igazából a levél második részének van értelme, mert az első.... az csak azért van ott, mert muszáj valakinek elmesélnem.)
Köszönöm a segítséget:
Egy kétségbeesett lány.....

Szakértőnk válasza a Tetszik a tanárom, de nem ez a legnagyobb bajom kérdésre

Kedves Levélíró! A pedagógusok gyakran felkeltik az érdeklődést a diákjaikban, de ez általában inkább rajongás és azt is kifejezheti, amilyen tulajdonságok később egy párkapcsolatban is fontosak lehetnek. Amíg ezek a fantázia területén maradnak normálisnak tekinthetőek. A társaság fiú tagjával érdemes volna tisztázni a helyzetet (nem derült ki, hogy mitől vagy benne biztos, hogy te nem tetszel neki), akkor talán nem volna olyan bosszantó a többiek cukkolása.De először magadban kell tisztáznod, hogy ha nem tetszik neked, akkor mégis mi az, amiért mégis jó volna, ha elcsattanna az a puszi, hogy miért fontos számodra ő.És hogy miért zavar, ha cukkolnak benneteket.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor