Kaphatok valaha még egy esélyt?

2015.12.05.
Üdvözletem újfent,Kamaszpanasz! ^^
Köszönöm először is,hogy végighallgatják,amit idebiggyesztek.Megint csak fiús témába keverednék bele,ha nem gond.Szóval a múltkor meséltem,hogy van egy fiú,Adrián a neve,akivel jártam így interneten,mivel túlságosan messze lakunk egymástól,én Balassagyarmaton,ő pedig Dejtáron.És ugye rám írt,mint azt már említettem,hogy mutassak magamról egy képet,én óhajtottam a kérését,és ezután lett belém szerelmes. Ezek után sokat beszélgettünk,és bizony én is lassan beleszerettem,de már túl késő volt akkor / még most is /.Mivel azelőtt mikor csak ő volt szerelmes belém,én nem annyira vettem őt komolyan,mármint én csak egy másik fiú után koslattam,akinek nem is tetszettem.És ugye nemrégen volt,hogy egy napon elment a barátjával BMX-ezni,és kiderült,mert egy lány mondta nekem,aki szintén Dejtári,hogy Adrián barátjának lerobbant a BMX-e,és egy másik lányhoz mentek megcsináltatni.Adrián ezt nem tudatta velem,én erre kérdőre vontam,és még azt is feltételezte rólam,hogy azt hittem,hogy nem a barátja BMX-ét mentek megjavítani ahhoz a lányhoz,hanem konkrétan a lányért mentek.Na erre csaptunk egy veszekedést,és közölte velem,hogy szakítani akar,amit azután véglegesen el is döntött.És én próbáltam őt erről azonnal lebeszélni,de semmi,és ez volt az utolsó esélyem,amit jól elcsesztem.A mai napig nem gondolta meg magát,sőt,olyanokat vágott a fejemhez,hogy " Gyarmati cigány ",és hát nem szeretnék csúnyát mondani,szóval a többit inkább nem részletezném. :D
Ezután rám írt pár nappal később,mivel én úgy döntöttem,hogy el akarom felejteni..Rám írt,de én megkérdeztem hogy miért írt rám,erre azt mondta,hogy mert nem ír senki neki meg unatkozik.
Szűklátókörű vagyok voltaképpen,de nem hiszem,hogy ez egy ürügy lett volna.Nos ezután én hangüzenetben elküldtem egy szebb éghajlatra őt,ő pedig erre letiltással reagált.A tiltás egy napig volt érvényes,másnap már rendesen láttam,hogy mikor van fent,és mikor volt utoljára elérhető.És tegnap mondta egyébként azt a sértő megjegyzést rám,amit nemrég elmondtam,mivel tegnap egy nagy veszekedés zajlott le kettőnk között,de én már mindent megtettem,az egyik barátnőm önszántából ráírt,és erre Adrián letiltotta a végén,de egyébként Adrián írogatott a barátnőmre,szóval nem értem,miért hazudott.És a beszélgetésünk / mármint Adriánnal / vége az lett,hogy én ezt mondtam : " Jól van,nem érdekelsz,ha téged nem érdekel semmi,akkor csá,leszarom".Tudom,elég flegmán válaszoltam,de idegből. Meg már ezerszer,mindenféle formátumban bocsánatot kértem,de erre a válasza az volt hogy : "Nem érdekelsz",és amikor én normálisan válaszoltam,ő egyre durvább dolgokat vágott hozzám.
Szóval ennyi is lenne erről a dologról. ^^
Köszönöm hogy időt szántak rám,hogy meghallgatnak. :)
A kérdésem az lenne,mint azt a címben is leírtam,hogy vajon kaphatok még egy utolsó esélyt,valaha az életben összehoz minket a sors,vagy már kiszeretett belőlem,vagy csak dühös rám?

Szakértőnk válasza a Kaphatok valaha még egy esélyt? kérdésre

Kedves Levélíró!

Az internet személytelensége sajnos táptalaja a félreértéseknek, hiszen a kommunikációnak csak a verbális csatornáját használja (többnyire). Egy partnerkapcsolat alapja egyébként is a személyes kapcsolatfelvétel, az együtt töltött idő (nem csupán virtuálisan). Tehát azt javasolnám, hogy próbálj az ilyen helyzetekre koncentrálni. Az adott fiúval is enélkül feltehetően nehéz lesz tisztáznotok a szituációt és az érzéseiteket.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor