Mit tegyek, hogy a barátnőm vonzódjon hozzám?

2015.11.09.
Tisztelt Szakértő! A barátnőmmel most lesz 2. hónapja, hogy együtt vagyunk. Szerelmesek vagyunk, mindketten nagyon szeretjük egymást, de a barátnőm kibökte, hogy egyszerűen nem vonzódik hozzám eléggé szexuálisan. Azt mondta, hogy az ő szavaival éljek: "Egy alap vonzalom megvan, semmi több.". Az eddigi szexuális együttléteket nem élvezte, most nem is szeretne egy ideig szexualitást. Azt mondja, hogy nagyon szeret, nagyon szerelmes, de nem tudja ez miért van. Tanácstalanok vagyunk ez ügyben, nagyon el vagyunk keseredve, egyszerűen már nem tudunk kihez fordulni, ezt a kérdést is csak kétségbeesésem miatt intézem Ön felé. Neki az előző kapcsolataiban is gondot jelentett ez, egyetlen egy alkalom volt állítása szerint amikor izgalomba jött egy sráctól, őt viszont nem is szerette, nem érzett iránta semmit, nem is sikerült nekik az együttlét, szóval még mindketten szüzek vagyunk. Barátnőm nem zavarja fizikailag a dolog, ő minden szexualitás nélkül is teljesen jól megvan, engem viszont kifejezetten zavar, főleg, hogy én vonzódok hozzá. Szerintem rövid távon működhet ez a kapcsolat ezzel a problémával, de hosszú távon semmiképp. Nagyon szeretjük egymást és hosszútávra tervezünk, de így nem tudom mi lesz. Én mondtam neki, hogy lehet, hogy szakemberrel kellene beszélni ez ügyben, de ő hallani sem akar róla. Tényleg nem tudom mit csináljak, nagyon szeretem, semmiképpen sem szeretném elveszteni, valahogy szeretném ezt a problémát is megoldani. Csak orális együttlét volt, akkor is csak ő csinálta nekem. Bár állítása szerint egyáltalán nem élvezte. Egyszer már sikerült neki igzalomba jönnie, mint említettem, de nem velem, és azóta se volt rá több precedens. Szóval SZERINTEM a szexuális érettsége adott, bár ez ügyben dilettáns vagyok, nem is szeretnék beleszólni. Én 16 éves srác vagyok, ő 15.5 éves lány. Tanácsért fordulok Önhöz, ön az utolsó reményem! Kérem segítsen, legalább egy tippel, egy ötlettel, bármilyen véleménnyel, vagy tanáccsal!
Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm!
- Egy kétségbeesett srác.

Szakértőnk válasza a Mit tegyek, hogy a barátnőm vonzódjon hozzám? kérdésre

Kedves Kérdező!

Elképzelhető, hogy a barátnőd még egyszerűen nem érett szexuáisan, de az is, hogy számára több időre volna szükség, hogy egy kapcsolatban annyira feloldódjon, hogy át tudja mgát adni a az érzéseinek. Ezekben az esetekben egy kis türelem, odafigyelés idővel megoldhatja a problémátokat.

A másik lehetőség, hogy a háttérben meghúzódó, akár nem tudatos szorongás miatt kialakult gátlásról van szó vagy valamilyen szexuális problémáról, melynek megoldásához feltétlenül szakember (nőgyógyász, pszichológus) segítsége szükséges, különben ezek a problémák elkísérik majd felnőtt korában is.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor