Biszex lennék?

2015.11.04.
Üdv!
18 éves fiú vagyok, többször írtam az oldalnak a témával kapcsolatban, akkor még megvolt bennem a kétely, hogy meleg leszek.
Mostmár tudom, hogy nem lehetek az, mert időközben lett egy barátnőm (az első), akivel sokszor lefeküdtem.
Még mindig rettentően félek attól, hogy biszex leszek, leírom miért, és KÉREM SEGÍTSENEK! :az első szexnél nem jutottam el az orgazmusig, az erekcióig is nehezen. A második alkalom is hasonló volt, de utána már mevolt az orgazmus, igaz nem mindegyik alkalommal. Amikor megvolt, kb 20 percig tartott hogy eljussak oda, de volt hogy több is!
Amikor közben fiúkra gondoltam, izgatóbb volt, de ezt a gondolatot egyből abbahagytam, mert lehangolt hogy ez felizgat.
A másik dolog, higy pornófilmben előbb megyek el ha olyat nézek, amiben férfi szerepel, azaz úgy tűnik szintén valamiért izgatóbb, és ez is nagyon lehangol.
Ezek a dolgok a mindennapjaimat kísérik és ezért nem tudok teljesen boldog életet élni.
A családom nagyon jó család egyébként.
A barátnőm nagyon aranyos és szeretem!
Egyébként régen rengeteg pornófilmet néztem, lehet hogy ez bezavart egy kicsit a szexuális fejlődésemben?
Kérem segítsenek! Van ebből kiút? Lehetséges, hogy el fog ez múlni? Nem akarok biszex lenni, normális életet akarok élni!
Köszönöm válaszát!

Szakértőnk válasza a Biszex lennék? kérdésre

Kedves Kérdező!

A szexuális irányultságtól függetlenül lehet "normális" életet élni, ezt fontos leszögezni.

A jelen helyzetben azt javasolnám elsődlegesen, hogy szüntesd be a pornófilm nézést. Nagyon jól látod, hogy nem megfelelő irányba befolyásolják a szexuális fejlődést. Hagyatkozz a saját élményeidre. A szexuális aktust nem percben kell mérni és az sem meglepő, hogy az első alkalmak során - feltehetően a tapasztalatlanság miatt - a szexuális izgalom, illetve az orgazmus nem úgy zajlik, mint az a "nagykönyvben meg van írva". Összpontosíts arra, hogy mindkettőtöknek pozitív élmény legyen az együttlét.

Azt továbbra is elképzelhető, hogy a homoszexuális tartalmak "tiltottsága" okozza a nagyobb izgalmat számodra a párodnál.

Ha nem szűnnek meg a szorongásaid, akkor javaslom, hogy keress fel egy pszichológust személyesen.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor