Hogyan tovább?

2015.09.20.
Van a suliban egy lány, úgy vettem észre, mostanában felfigyelt rám, mindig néz....ez a haverjaimnak is feltűnt....Így ment ez kb. másfél hétig és én is egyre vonzóbbnak talátam csajt, ezért eldöntöttem, hogy keresni fogom a tekintetét....mikor észrevette, hogy nézem, ő is nézett engem, kb. 5mp-ig szemeztünk, majd elfordítottam a tekintetem....CIKI hogy én fordultam el előbb????? nem akartam hogy azt gondolja egy bunkó majom lesi...meg bevallom kicsit zavarba is jöttem.....
Szval ez ciki? Mit hihet a csaj és hogyan tovább??? 17/F

Szakértőnk válasza a Hogyan tovább? kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt nem tudjuk, hogy mit gondolhat a lány, de a szemezés lehet az ismerkedés kezdete számotokra. Ilyenkor gyakran előfordul. hogy zavarba jövünk pont amiatt, hogy fontos számunkra, mit gondol a másik, de még nem kapunk egyértelmű visszajelzést.

Ha szeretnél megismerkedni a lánnyal, érdemes keresni az alkalmat, amikor semleges témával kapcsolatban megszólíthatod, rövidebb-hosszabb beszélgetések során meg is ismerhetitek egymást, illetve kimutathatóak az érzések. Pár beszélgetés után kezdeményezhetsz valamilyen programot, ahol több időt - akár kettesben vagy baráti társaságban -együtt tölthettek.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor