Mit csináljak?

2015.08.14.
Sziasztok!
Lassan 1 hete ismertem meg egy fiút,egy buli helyen. Megismerkedtünk,és úgy hozta a "sors" h nála aludtam. De semmi szexuális dolog nem történt. Aranyos volt,kedves,mikor mentünk hozzájuk csak velem beszélgetett,figyelmes volt. Beszélgettünk,beszélgettünk és egyszer csak megcsókolt. És csókolóztunk. Aztán másnap hazamentem. Azóta is beszélgetünk interneten,de sajnos nem tudom,hogy mik a tervei velem,hogy akar-e többet barátságnál. 2 baj van, az egyik,hogy messzebb lakik tőlem,és ő 23(lesz) én meg 15.! De azt mondta,hogy nem zavarja a kór különbség ha engem se.
Szóval nem tudom eldönteni,hogy tetszek-e neki.. Mikor találkoztunk,mosolygott mindig,magához húzott,stb.. De így olyan magatehetetlennek érzem magamat! :( Mit tegyek?

Szakértőnk válasza a Mit csináljak? kérdésre

Kedves Levélíró!

A levélből nem derül ki, hogy mitől érzed magad magatehetetlennek. Ha arra gondolsz, hogy análkül, hogy tudnád, a fiú mit érez, te nem mernél kezdeményezni, akkor azt javasolnám, hogy hagyd alakulni a dolgokat: találkozások, programok, beszélgetések...Ez a rövid idő még csak az ismerkedésé, bár az elcsattant csókok...stb, arra engednek azért következtetni, hogy teszel a fiúnak. Hogy a tervei hosszabb távúak-e, arra azonban csak ő tudna válaszolni.

A korkülönbség a szülők számára szokott probléma lenni először, később általában akkor okoz problémát magának a párnak, ha nagyon más életstílust jelent.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor