Mit akar? Csak játszik velem?

2015.07.16.
Tisztelt, Pszichológus!
Van egy srác, aki 6 évvel idősebb, mint én (ő 29 éves, én 23 vagyok). Az exem legjobb barátja volt régen, már nincsenek jó viszonyban. 3-4 hónapja kezdtünk beszélni a közösségi oldalon (már ismertük egymást az exem miatt), majd smsben kezdtünk beszélni. Olyan is volt, hogy naponta 100 smst írt. Aztán kezdett olyanokat csinálni, hogy 2 hétig minden nap beszéltünk, s úgy eltűnt 3-4 napra, hogy semmit nem hallottam felőle. Ő a munkára fogta, hogy nem volt ideje beszélgetni velem. Az elején nagyon úgy tűnt, hogy érdeklem, aztán ahogy szóvá mertem tenni, hogy nem értem miért van az, hogy egyik nap ír száz smst s aztán felszívódik, már nem is keres annyiszor. Talán egy héten egyszer. Ez alatt az idő alatt nem találkoztunk, mert én egyetemen vagyok más városban. Most úgy hozta a sors, hogy megint egy városban fogunk lakni. Legutóbb rákérdeztem, hogy akkor mi a helyzet és azt mondta, hogy oka van annak, hogy eddig nem mondott semmi konkrétat és ne legyek pesszimista. Eléggé keményen megírtam neki, hogy úgy érzem, hogy ha én nem keresem, ő nem fog írni, s írjon ha akar, mert én nem erőltetek semmit. Eltelt 3 nap és még nem írt. Gondolom nem is fog. De akkor mire volt jó ez az egész? Mire számítsak? Mit akar? Miért viselkedik így?
Tisztelettel, Sz.

Szakértőnk válasza a Mit akar? Csak játszik velem? kérdésre

Kedves Sz!

Sajnos ennyi információ alapján azt nem lehet megmondani, hogy mi játszódik le a fiatalember fejében, csak találgatni lehetne, ami viszont nem vezet sehová.

Azt javaslom, hogy próbáld meg személyesen tisztázni vele a helyzetet és az érzelmeiteket, így vagy kialakul köztetek párkapcsolat vagy le tudod zárni magadban a dolgot.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor