A barátnőm és én szakítottunk,

2015.05.28.
Kedves Szakértő!
A barátnőm és én 11 napja szakítottunk,nos gyakran voltak viták meg elvileg nem jöttem be neki ( akkor miért volt velem 5 hónapot ),meg amikor először volt szakításos helyzet,én a barátnőjétől kértem segítséget ami 11 napja kiderült.A bizalma megingott bennem mert egy haverom a barátnőm barátnőjével jár és a haverom kicsit néha hanyag a lánnyal,de én meg ellenkezőleg túl rá szálltam a barátnőmre.Tudom hibáztam,de én már nem bírom nélküle nagyon hiányzik,ha látom a suli folyosóján legszívesebben sírnék,néha órán kimegyek mosdóba,de csak hogy megnézem hogy nekik van-e tesi és ha nekik egy kicsit nézem hogy legalább távolról lássam, meg néha legszívesebben a túlvilágon tudnám magam,szoktunk beszélgetni barátok vagyunk,csak én nagyon szeretem őt,néha ő is sír mondta,meg néha tisztára olyan mintha féltékeny lenne az írása alapján. A szakító ok amit az elején leírtam az alapján vissza jöhet még hozzám ? Már ott tartottam hogy jósoltatam amiből a féltékenységes rész meg az hogy chaten küld puszit az bejött,meg azt mondta nekem az a hobbi jós hogy visszajön,de úgy érzem hogy itt ha leírom a szakítás okot meg amit leírtam az alapján talán válasz kaphatok.19/f

Szakértőnk válasza a A barátnőm és én szakítottunk, kérdésre

Kedves Kérdező!

Ahhoz, hogy megismerjünk valakit egy kapcsolatban, ahhoz idő kell. Lehet, hogy a volt barátnőd számára ennyi idő kellett, hogy számára kiderüljön, nem arra a fajta kapcsolatra vágyott, ami köztetek kialakult. Tehát nem vert át 5 hónapig, nem akart megbántani feltehetően, de így alakult.

Ennek az elfogadása is időbe telik (ahogy a kialakulása is)mindkettőtök számára és az is előfordul, hogy a külön töltött idő ráébreszti akár a szakító felet is a valódi érzelmeire.

Azt javasolnám, hogy ennek kivárása idejére maradj a közelében (lehettek "barátok"), jelezheted felé, hogy te mit érzel (pl. egy kézzel írott levélben), de ne vidd túlzásba, mert azzal az ellenkezőjét érheted el. Adj magatoknak egy bizonyos időt (határozd el, hogy mondjuk 2 hónapig vársz rá), de ha addig sem történik semmi, akkor a továbblépés lesz, amit meg kell tanulnod és élned, ami új fejezetet nyit majd az életedben és új lehetőségetket hozhat.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor