Mit tegyek most? Hogyan viselkedjek?

2015.05.12.
Soha nem éreztem még ilyet:Körülbelül két hete beszélgetek,találkozom egy Férfival. Minden klappol,kiegészítjük egymást,nem kell végigmondanunk amit gondolunk,mert fél szavakból is megértjük egymást.
Tegnap előtt nála töltöttem az éjszakát,csodálatos volt,egymást ölelve aludtunk el,reggel kicsimnek szólított,magához szorított,egy órán át csak ölelt. Miután hazahozott,elindult a nap.. Nem beszéltünk egymással délután,csak üzenetet váltottunk,de furcsa volt. Amikor hallottam a hangját,akkor is távolságot tartott,viszont továbbra is érzi a szeretetet,szerelmet,gondoskodást,a hiányomat,a hangom továbbra is megnyugtatja őt,azt mondja,nem bírná ki nélkülem,s azt,hogy hiányzom és szeretne látni,de előbukkant a racionális énje.Nagyon gyorsan történt minden, de ha minden 10000%-osan jó volt eddig is (mindkettőnknek) lehetséges, hogy azt mondja, miután gondolkodott, hogy hagyjuk (egyikünk sem akarja kizárni a másikat az életéből)?

Szakértőnk válasza a Mit tegyek most? Hogyan viselkedjek? kérdésre

Kedves Kérdező!

Mivel nem tértél ki arra, hogy a fiatalember "racionális énje" mit is takar, miért bizonytalanodott el, nehéz konkrét tanácsot adni.Mindenképpen azt javasolnám, hogy próbáljatok meg nyíltan beszélni a problémáról és olyan megoldást keresni, ami mindkettőtöknek megfelel.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor