3 férfi..mit tegyek?

2015.04.16.
Üdvözlöm!
Jó pár éve ismerek egy nálam idősebb fiút akit szeretek,3 éve bátorságot vettem magamon és ráírtam egyre többet beszéltem vele egy idő után el is mondtam neki hogy nekem ő tetszik de őt zavarta a korom és így nem erőltettem idő közben én is elkezdtem őt érdekelni, tetszek neki ,de lett neki barátnője körülbelül két éve akit szeret és együtt laknak. Csak azt nem értem hogy ha szereti és jól elvannak akkor velem miért foglalkozik olyan szinte? Lényegében mondhatom hogy arra várok azóta hogy szétváljanak és elkezdhessek vele jobban találkozgatni beszélgetni és aztán kialakuljon valami..De az évek alatt nekem is lett barátom 10 hónapig tartó kapcsolat volt ami 1 hónapja ért véget. Annyi történ hogy elmentünk szórakozni úgy volt hogy csak a barátaival lesz de én is elmentem, nem akartam annyira zavarni így egy fiúval kezdtem el beszélgetni ismerkedni akit még korábban látásból ismertem. De a barátom féltékeny lett valamennyi alkoholt fogyasztott, és csinált valamit a kezével ami tiszta vér volt mire én megkerestem őket..ezután leültem vele beszélni és azt vágta a fejemhez hogy döntsem el hogy válasszak a fiú (akivel beszéltem) és ő közötte, meg hogy ő nem akarja hogy más szeressen engem stb. de én azzal a fiúval csak beszélgettem nem volt semmi... ezután én kijöttem onnan és felhívtam a szüleim hogy jöjjenek értem. A fiú akivel beszéltem utánam jött és amíg nem jöttek értem addig próbált vígasztalni..és hát megcsókolt..ezután két napra rá a barátommal szakítottam és ezt mikor megírtam az idősebb fiúnak akit az elején említettem akkor vele találkoztam és elcsattant egy csók..és keresi is a társaságom azóta sűrűbben…aki miatt szakítottam a barátommal azzal 1 hét múlva összejöttem, megszerettem, jól elvoltunk nem láttam akadályát.1 hónapja vagyunk együtt és most felbukkant az exem beszélgettünk felkavart bennem mindent még szeretem..hiányzik..és nem tudom mit kezdjek ezzel az éréssel..az is megfordult bennem hogy vissza fogadom de nem akarok fájdalmat okozni ezzel a barátomnak, viszont attól is tartok hogy a legidősebb szakít a barátnőjével és megkeres azzal hogy találkozni akar és többet szeretne…akkor végképp nem tudnám hogy mit csináljak…nem tudom hogy mennyire érthető amit leírtam kicsit hosszúra sikerül és kuszára…3 férfi van az életembe..ez így nem jó valamit tennem kell de mit? Kérem segítsen. Köszönöm!

Szakértőnk válasza a 3 férfi..mit tegyek? kérdésre

Kedves Kérdező!

Első lépésként a saját érzéseidet kellene letisztáznod magadban, hogy őszinte tudj lenni a partnereiddel is, hiszen egy párkapcsolatba nem igazán férnek bele ezek a csapongások (hacsak nem közös megegyezésen alapuló nyitott kapcsolatról van szó).

Mivel a leveledből úgy tűnik ,te valójában az idősebb fiúra vársz, talán azzal lenne érdemes kezdeni, hogy vele tisztázod a helyzeteteket. Utána (bár a sorrend a fiúk szemszögéből nem biztos, hogy tisztességesnek tűnne) pedig a barátaiddal is lezárni-folytatni a kapcsolatot.

Segíthet, ha magadnak készítesz egy mérleget, listát, hogy melyik fiúban mit kedvelsz,mi a fontos bennük, miket szeretnél velük csinálni.Leírva tisztább képet kaphatsz az érzéseidről és könnyebb lehet a döntés.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor