Segítség, nem tudok elmenni szex közben !!!

2015.04.14.
Szép napot !
18 éves biszex fiú vagyok és nem tudok elmenni szex közben. Nem tudom mit tehetnék... Voltam már lánnyal, pillanatnyilag fiúval vagyok, mindkét nemmel voltam már szexuális kapcsolatban, de mindkét esetben fenn állt ez a probléma, ami alapvetően elég kellemetlen, mert a párom is úgy gondolja, hogy azért nem tudok elmenni mert biztos nem élvezem, vagy undorodok tőle. Pedig ez nem így van, mert nagyon jó a szex és nagyon élvezem, de bármennyire is próbálkozik, csak utána az én saját kezem által sikerül. Olyan szinten csak én tudom megoldani magamnak sajnos ezt a dolgot, hogy még a a szájjal, vagy más kezével való rásegítés sem visz el a csúcsra. Szóval merevedési probléma nincs szerencsére, rendszeresen maszturbalok, fel vagyok izgulva ha szexről van szó és nagyon kívánom is, valamint őrülten szerelmes is vagyok, szóval nem itt lehet a baj. Nem tudom, hogy ez a probléma pszichés, vagy testi probléma és mit tudnék tenni, kihez tudnék fordulni segítségért, hogy sikerüljön a dolog... Elmondom, hátha köze lehet hozzá, hogy én mióta maszturbalok, azóta mindig úgy teszem, hogy a makkról nem húzom le a bőrt teljesen és a makkom alapvetően is érzékeny, szexnél meg ugye a bőr felgúzódik és mikor izgatott állapotban vagyok, akkor a péniszem olyan szinten megkeményedik hogy addig a makkon nem mozog a bőr le-föl, hanem a makk alatt marad ...sokszor volt már a sulinkban penisz vizsgálat is és nekem mindig azt mondták, hogy minden rendben van, sosem mondták h fitymaszűkületem van, úgyhogy nem tudom lehet e ez a baj ... A másik gondolatom pedig, hogy sok cikket olvastam már ezzel kapcsolatban és olvastam olyat, hogy elvileg ez a probléma fenn állhat az önbizalom hiány miatt is, és én nem mondhatom el magamról, hogy elégedett vagyok magammal. Úgyhogy nem tudom Ön/Önök szerint mi lehet a probléma forrása, de kérem segítsenek, hogy mit tegyek vagy kihez forduljak, hogy el tudjak menni szex közben, mert ez így pillanatnyilag sajnos senkinek sem tökéletes.
Valaszukat előre is köszönöm, és nagyon várom !!!

Szakértőnk válasza a Segítség, nem tudok elmenni szex közben !!! kérdésre

Kedves Kérdező!

Elsődlegesen azt javasolnám, hogy próbáljatok meg a pároddal őszintén beszélgetni arról, hogy melyikőtöknek mi okoz örömet a szexben, hogyan tudna ő segíteni neked.Lehet kísérletezni, hogy páros helyzetben mi hogyna hat rád. A legfontosabb lenne, hogy ne érezd magad szorongva attól, hogy "sikerül-e", hiszen a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat.

Ha a szorongásod nem múlik el, illetve úgy érzed, az önbizalmaddal is tartósan gond van, akkor javaslom, keress fel egy pszichológust személyesen, hogy a háttérben esetleg álló (jelenleg nem tudatos) problémák feltárodhassanak.

A fityma-problémával kapcsolatban pedig egy urulógiai vizsgálatot javasolnék, mely megnyugtathat vagy tanácsokkal láthat el.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor