Megtegyem?

2015.04.02.
Kedves doktornő! Ön szerint mit csináljak?
15 éves fiú vagyok. A haverjaimmal kibeszéltük, hogy ki mekkora pénisz mérettel rendelkezik, és én elmondtam hogy nekem állva 19 cm. Mire ők ezt nem hitték el, és aztmondták hogy fotózzam le a mobilommal és mutassam meg nekik mert akkor elhiszik. Mondtam nekik hogy ez buzis dolog, nem fogom megmutatni fiúknak a saját farkam szándékosan, de azt mondták hogy amíg nem mutatom meg a fotót addig hazugnak fognak tartani.
Megmutassam nekik? Mert nem akarom hogy azthiggyék hazudtam a méretemmel kapcsolatban, mert tudom hogy elég nagy de viszont tényleg ekkora. Viszont ezt a dolgot elég buzisnak tartom, nem akarnám megmutatni nekik, de azt sem akarom hogy örökké hazugnak higgyenek.
Ön szeint?

Szakértőnk válasza a Megtegyem? kérdésre

Kedves Kérdező!

Azt gondolom, hogy nem a "buzissága", hanem az intimitása miatt nem érdemes bizonyítási vágyból mutogatni magunkról intim képeket, melyekkel ráadásul elég könnyű lehet vissza is élni. Nem leszel több vagy kevesebb sem attól, hogy mekkora nemi szervvel rendelkezel, sem attól, hogy ezt a többi fiú hiszi-e vagy sem.Ha ennek a visszautasítása befolyásol egy haveri kapcsolatot, akkor az meg pláne nem érdemel meg egy ilyen intim jelenetet.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor