Szerelem,hiába?

2015.03.29.
Nem régen szakítottam barátommal... Majdnem 1 évig voltunk együtt,szóval elég sokáig,de és itt jön a de,én nem szerettem eléggé. Már az elején éreztem hogy nem illünk össze,és pár hónap után is próbáltam szakítani vele,de könyörgött, még sírt is,hogy megváltozik,jobban csinalja majd és ne "öljem meg" a szakítással. Persze azon hogy nem illettünk össze nem tudott változtatni,de én mégis elkövettem azt a hibát,hogy bele mentem,habár utána is többször próbáltam vele szakítani,de végül most voltam hozzá elég erős.
Csakhogy nekem közben,még kapcsolat közben is,es most is elkezdett tetszeni egy fiú,de nagyon. Ami probléma,hogy ő pont az előző barátom egyik legjobb barátja,aki végig figyelemmel kísérte a kapcsolatunkat. Mindig kedves volt hozzám,chaten néha beszélgettünk is.
Mindketten végzősök,szóval pár hónap es elmennek az iskolámból...
Csak azt nem tudom,hogy ezután ha már nem annyira tartják a kapcsolatot "lehet-e valami" az exem barátjával?
Tudom ez nem szép dolog,és persze nem is biztos hogy én tetszem a barátnak,de nagyon rossz érzés hogy tétlenül nézem ahogy keres egy lányt,en meg itt lennék... Csak ő nem ír magától,és nem tudom azért-e mert egyáltalán nem érdeklem,vagy mert nem akarja a haverját bántani
Ön szerint mit tegyek? Esélyem sincs nála,és hagyjam annyiban,hogy ne legyenek kellemetlen helyzetek,ha beszélnek majd a haverjával ha nem,vagy írhatok neki,esetleg várjam hátha egyszer valamikor ő fog írni? Nyomulás lenne ha én neha ráírnék hogy hogy van? Vagy várjak amíg elmennek az iskolábol vagy amíg az elöző barátom talál valakit?
Köszönöm válaszát! (16/L)

Szakértőnk válasza a Szerelem,hiába? kérdésre

Kedves Kérdező!

Hogy mi fér bele a két fiú barátságába, azt nekik kell eldönteniük.Az mindeképpen biztos,hogy szereznétek néhány kellemetlen pillanatot mind a 3 félnek. De először az lenne a fő kérdés, hogy vajon kölcsönös-e köztetek ez a vonzalom és utána lehet eldönteni, hogy mindketten vállaljátok-e a nehézségeket.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor