Lemondhatok róla?

2015.03.11.
T. Kamaszpanasz!
Tudom nagyon elcsépelt a kérdés ,de teljesen tanácstalan vagyok és ezért kérem a segítségeteket.
Szóval én 11.-es vagyok , a lány aki tetszik pedig 9.-es. Alapjáraton érdekes a dolog ,mert úgy tudom ,hogy a lánynak van jelenleg barátja.
Egy ideje tetszett nekem és valami szemezéshez is hasonló történt már ,vagyis inkább kerestük egymás tekintetét ,de én elég félénk vagyok ,tehát mikor felém nézett (vagy legalábbis én azt hittem) mindig elfordítottam a fejem. Lehet ez volt a hiba. Szerintem én is tetszem(tetszettem?) neki, mert sokat mászkált a tantermünk körül, a terem előtti padokra is többször leült a barátnőivel. Talán az én társaságomat kereste ,de lehet tévedek. A mai napon pedig már kedélyesen egy másik sráccal beszélgetett eléggé csillogó szemmel. Szóval nem tudom mit tegyek. Talán már le is mondhatok róla? Elég tapasztalatlan vagyok a témában ,mert nem vagyok egy kis darab ember (szerencsére év eleje óta egy 10 kilót sikeresen ledobtam) és ezért önbizalmam sem nagyon volt lányokkal kapcsolatban ,de ezt a lehetőséget nem szeretném elszalasztani ,mert nagyon szimpi a csajszi ^^ és nem egy futószalagon gyártott tiniribi ,mint napjainkban a legtöbben. Az önbizalommal talán már nem lenne gond csak azt nem tudom milyen szöveggel kezdeményezzek beszélgetést. Esetleg írjak rá facebookon? De az olyan személytelen. Lehet ,hogy túl gondolkozom a kérdést ,sőt biztos is ,hiszen ez már egy kisregény amit leírtam ,de még egyszer mondom zéró tapasztalat csajok terén ,szóval elég nagy szükségem lenne egy kis segítségre.
A választ előre is nagyon köszönöm :)

Szakértőnk válasza a Lemondhatok róla? kérdésre

Kedves Kérdező!

Ilyenkor érdemes lehet olyan helyzetet teremteni, amelyben beszélgetés alakulhat köztetek: kérhetsz tőle segítséget (nem látta-e ezt vagy azt a tanárt vagy hasonló hétköznapi kérdés), amit lehet folytatni pár mondatos beszélgetéssel,bemutatkozással. Legközelebb, ha összefuttok a folyosón, már üdvözölheted ismerősként és könnyebben kezdeményezhetsz beszélgetést. Így kissé meg is ismerhetitek egymást és ha kölcsönös az érdeklődés, akkor jön majd a pillanat, amikor szinte magától komolyabbra fordulhat a dolog.Csak bátran! Sok sikert!És ne vegye el a kedved egy-egy kudarc, a következő lánnyal már könnyebb lesz, hisz gyakorlat teszi a mestert..

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor