Mit tegyek?

2015.03.10.
Jónapot kívánok!
15 éves lány vagyok és a barátnőmről lenne szó.
Szóval volt egy kapcsolatom egy fiúval, de nem volt valami fényes. Nagyon szerettem a fiút, mégis becsapott... Aztán feltűnt ez a lány. Igazából évekkel ezelőtt is barátnők voltunk, csak eltávolodtunk egymástól. Amikor szakított velem az a fiú nagyon elkeseredtem és ráírtam erre a lányra. Összebarátkoztunk, találkozgattunk, éjjel nappal írkálgattunk és a legjobb barátnőnek tartottuk egymást ( ez augusztusban történt). Szerelmes lettem belé, 100% hogy szerelem. Ő is nagyon szeretett engem (mint barátnőt). Ezt a szerelmet januárban be is vallottam neki, de rosszul fogadta, letiltott facebookról, azt mondta felejtsem el őt, nem fogunk találkozni soha többé, és beszélni sem fogunk soha már.
Rá 1 hónapra írtam neki egy másik facebookból, hogy találkozzunk és beszéljük meg normálisan a dolgot, de ő ezt visszautasította, mert állítólag látni sem bír. Azóta nem kerestem őt inkább... Tegnap viszont véletlenül összefutottunk, és láttam rajta hogy szomorú, láttam hogy neki is rossz ez a helyzet. Ő a többieknek azt mondja hogy utál engem és undorodik tőlem, nekem is ezt mondja, de én tudom, hogy ez nem igaz. Nagyon jól ismerem őt, belül tudom hogy fáj neki is hogy nem beszélünk már.
A kérdésem az lenne, hogy hogy szerezhetném vissza a barátságát?
Semmi mást nem szeretnék tőle, csak baráti kapcsolatot.
Előre is köszönöm válaszát!

Szakértőnk válasza a Mit tegyek? kérdésre

Kedves Kérdező!

Vannak, akiknek nehezebb elfogadni a hagyomástól eltérő szexuális irányultságát másoknak, főleg akkor, ha az feléjük irányul. Lehet, hogy időre volna szüksége a lánynak, de az is lehet, hogy bármennyire fáj is neki a te elvesztésed, mint barát, mégsem tud túllépni a közöttetek fennálló konfliktuson.Ha biztosítottad őt arról, hogy bármikor szívesen felveszed vele a kapcsolatot, ha ő kezdeményezi, akkor nyitva hagytad az utat közöttetek és rajta múlik.

A te nemi érdeklődésedet azonban neked kell tisztáznod magadban és lehetőség szerint nem a hasonló visszajelzések alapján, hanem a saját érzéseidet követve.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor