Meleg-e vagy nem?

2014.11.07.
Kedves Szakértő! Lenne egy "kissebb fajta" problémám. Én egy átlagos 14 éves fiú vagyok azzal a különbséggel, hogy én a saját nememhez vonzódom. Szeptemberben új iskolába kerültem és az osztályomba jár egy pár hónappal fiatalabb fiú, akivel időközben összebarátkoztam. Nagyon hasonlít rám: mind külsőleg, mind belsőleg. El kell ismernem nagyon vonzódom hozzá, de sajnos még sejtelmem sincs róla, hogy neki milyen a szexuális beállítottsága. Egy órán, mikor az volt a téma, hogy képzeljük el a jövőnket ő feleséget és gyerekeket említett, ezért egy kissé összezavarodtam. Valójában a probléma nem az lenne, hogy ha kiderülne (és nagyon valószínű), hogy nem meleg és akkor majd siránkozom, meg minden nyavalya... hanem a bizonytalanság. Én egy olyan ember vagyok, aki mindent tudni akar, de még csak szóba se merem hozni előtte a témát, nehogy megsejtse az én kis titkomat...
A kérdés pedig ez lenne: miként tudnék e dologra fényt deríteni anélkül, hogy ő esetleg (logikus ember lévén) rajöjjön arra, hogy van valami a háttérben. Miként tudnám a témát a lehető legdiszkrétabban megközelíteni?
Válaszát előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a Meleg-e vagy nem? kérdésre

Kedves Kérdező!

Nehéz ezekkel az indirekt módszerekkel kipuhatolni a másik ember vonzódását. Ha jóban vannak, akkor érdeklődhet, hogy ki tetszik neki a suliból, vagy van-e barátnője? Ha úgy látja, hogy tényleg a lányok érdeklik, akkor nagy valószínűséggel ő heteroszexuális érdeklődésű. Úgy gondolom, hogy ez egy óvatos közelítés lenne.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor