Ez melegség?

2014.10.31.
Tisztelt Doktornő/Doktorúr!
Van egy majdnem mindennapos problémám, ami kicsit tisztázódott bennem de nem teljesen. Ez a meleg nem. Egyébként 13 éves fiú vagyok (koránérő). Mindig a kockahasú, jó kinézetű férfiakra maszturbálok, és ez sajnos már majdnem mindennapossá vált. És ettől kicsit furának érzem magamat, meg hogy az oszttársam, amikor hülyéskedett velem (rágta a pulcsim) :DD bizsergető érzést keltett bennem, és néha elképzelem a vizuális memóriámmal összerakom, hogy én meg ő/ők együtt ........... és ez kicsit zavar amikor visszagondolok rá. De vannak olyan lányok akik olyan szépem, és még az is megvan :D Van egy lány akivel szoktunk kicsit ,,flörtölgetni" meg egyre jobban közeledünk, nyílunk meg egymás előtt, és az egyik órán mellette ülök (évfolyamtárs egyébként) volt egy óra amikor folyton egymásra néztük, és csak mosolyogtunk, meg ajándékozgatjuk egymást apróságokkal pl. mintás zsepi, kicsi dísztárgy és szerintem ez szép dolog. Szüleim ezt is felhozták, hogy mi van vele, nem a barátnőm, nincs csajszim? :D És sokaka szerint tökéletes pár lennénk egymásnak már most 13 évesen, csak nem merem úgy megszólítani, és már megpróbáltam elmondani neki, hogy érzek iránta valamit, de mindig odajöttek a barátai, és zavartag minket, de szerintem tudja, hogy szerelmes vagyok belé, és egyre jobban viszonozzuk az érzéseket egymásnak.
És én nem akarok Biszexuális lenni, én Normális szexualitású ember akarok lenni egy családdal, egy szép feleséggel, gyerekekkel.
Mit tudnék ez ellen tenni talán hormon zavar?
És ez mindig psizkál engem.

Szakértőnk válasza a Ez melegség? kérdésre

Kedves Levélíró!

Megnyugtatlak, én semmi aggasztót nem találok a viselkedésedben. Serdülőkorban, a hormonális zűrzavar kellős közepén nem ritka, hogy a fiúk átmeneti vonzalmat éreznek a saját nemükhöz tartozók iránt. Ez aztán szépen le szokott csillapodni, úgyhogy ne görcsölj ezen.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor