Mit tegyek?? Segítsen kérem!!

2014.10.18.
Kedves szakértő!
Egy olyan problémám lenne hogy nem értem magamat. Van egy srác aki visszabukott hozzánk(10.es vagyok) és igazából nem helyes ezt bevallom mégis vonzódom hozzá igazából a szemeit nagyon imádom *-* ( meg vékony,széles a válla,focizik és ahogy eddig megismertem jófej) ..Ez eddig szerintem senki számára se furcsa..de az a helyzet hogy egyik nap hülyéskedtünk a tesómmal és rájöttem hogy a srác és a tesóm hasonlítanak egymàsra... Szóval ezt most így nem értem.. Lehet hogy ez csak egy véletlen?! Vagy mi?!
Nem merek nyitni a srác felé mert nincs önbizalmam.. Néha néha beszélünk pár szót de amióta rádöbbentem hogy kicsit vonzódom hozzá azóta nem merek beszélni vele.. :s félek hogy rájön.. És mivel osztálytársak vagyunk ezért nem lenne éppen a legjobb ha rájönne bárki is..
Maga szerint mit tegyek?!
Normális hogy a tesómhoz hasonlít jópár dologban?!
Köszönöm előre is a választ!!:)
/15éves vagyok/

Szakértőnk válasza a Mit tegyek?? Segítsen kérem!! kérdésre

Kedves Kérdező!

Ez teljesen természetes, hogy a szeretteinkhez hasonló embereket vonzónak találunk. Sőt, biztos vagyok benne, hogy Önnel is sok hasonlóságot mutat az új srác, még ha ezek nem külső tulajdonságok. Az emberek szeretik, ha ismerős dolgokkal találkoznak, és így van ez a párválasztás terén is.

Úgy gondolom, hogy nem baj, ha ilyen valaki tetszik Önnek. Ha összeszedi a bátorságát, merjen nyitni, hátha kölcsönös a vonzódás. Persze az osztálytársak esetén ez nehezebb helyzet, mert ha esetleg visszautasítást kap, akkor minden nap szembesülnie kell az elutasító személlyel. Ha nem is közeledik felé, a beszélgetésből semmi gond nem származhat.

Üdvölettel:

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor