az első szex és kiütések

2014.07.22.
Szia Bernadett.
Lefeküdtem egy fiúval, ő nem tudta, hogy nekem ez az első szexem. Meglepően könnyen ment a behatolás, de ha tövig tolta, az nagyon kellemetlenül nyillalt odabent. Kutyapózban be se tudtuk tenni. A szex előtt párszor találkoztunk, nem nagyon beszélgettünk. Ez a szex kicsi ivás után volt, én kijózanodtam már, de ő még nem. Többször felszisszentem, mert néha fájt az aktus, és kérdezte, mi a gond, de nem mertem mondani, hogy igazából nekem ez az első igazi szexem.
Nem tudott elélvezni, azt mondta, ha túl sokat ivott, nem tud ejakulálni. Pedig szoptam is. Én egyáltalán nem élveztem a szexet, semmit nem éreztem azon kívül, hogy néha fájt. Olyan semmilyen volt...
Hazaértem kora hajnalba, nagyon vérezni kezdtem... Óránként kellett betétet cserélnem, pedig nekem alapból gyenge szokott lenni a vérzésem és rövid ideig is tart.
Tegnap megint elmentem a fiúhoz, de egyrészt mivel véreztem, másrészt nem akartam erőltetni, igy nem szexeltünk. De órákon át simogattuk egymást, ölelkeztünk anélkül, hogy egymáshoz nyúltunk volna, vagy levetkőztünk volna. Ezt pedig élveztem, annyira, hogy megjött a kedvem, hogy leszopjam. Elélvezett. Nagyon örült neki, totál odavan értem, és mindent lassan csinálunk. Holnap elmegyünk végre először sétálni is.
Viszont ami tók fura dolog...hogy tudom, nekem orvos már mondta, hogy a kiütéseim pszichés alapon jönnek ki. Most is kiütéses vagyok, de csak a melleimen és a nemiszervem környékén, nagyon viszket.
Tudom, nem ismerem a fiút. De már felnőtt lány vagyok, és szerettem volna kipróbálni. Felelősen csináltuk, használtunk gumit. Soha nem volt még barátom, nekem mind új, hogy csók, ölelés, bújás, simizés... Nekem még ilyen sose volt, és nagyon örülök neki.
Viszont...van még egy dolog. A fiú kérte, hogy borotváljam le magam. nem azért nem csinálom, mert macerás, hanem egyszerűen arra emlékeztet engem, amikor apukám kiskoromban molesztált. Kislánypunci... Képtelen vagyok így lefeküdni vele, de annyira nem bízom benne, hogy ezt megosszam vele. És nem tudom, mi legyen...

Szakértőnk válasza a az első szex és kiütések kérdésre

Kedves Levélíró!

Ez az egész történet eléggé zavaros, nem áll össze a kép. Ha jól értem, ezt a fiút nem régóta ismered, de a fiú kérésére lefeküdtetek, az együttlét lényegében borzasztó volt. Ugyanakkor most megpróbáltok lassacskán haladni, és a fiú teljesen odavan, amiért rávett az orális együttlétre..

Szerintem mindenképpen új alapokra kellene helyeznetek ezt a kapcsolatot, ha folytatni szeretnétek. Ahogy talán már számodra is nyilvánvalóvá vált, így nem az igazi a testi kapcsolat sem. Tehát jó volna kicsit megismerni egymást, és alapvető lenne, hogy beavasd a párodat a lelki problémáidba is, mert ezek igencsak befolyással lehetnek a szexuális életedre (illetve mindkettőtökére) is. Haladni csak kis lépésekben célszerű, olyan lépésekben, amik mindkettőtök számára megfelelőek.

Ha a fiú nem szeretne komolyabban megismerni, akkor kérdéses, hogy méltó-e arra, hogy ragaszkodj hozzá..

Üdvözlettel:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor