Mit jelent ha ilyeneket írogat más lányoknak?

2013.07.08.
A húga már vagy 10 éve a legjobb barátnőm és valamelyik nap amikor beszéltünk akkor mondta, hogy a barátom bejelentkezve maradt a facebookjában és már csak kíváncsiságból is megnézegette miket ír másoknak. Én a barátommal több mint 7 hónapja vagyok együtt. Ő idősebb nálam 7 évvel azaz 6,5-el, de mind1 nem ez a lényeg. Aztán mondja nekem a húga, hogy több lánnyal is beszélget. Jó, hát beszéljen én is beszélek srácokkal. Utána elmondta mikről. Pl volt olyan, hogy a csajszi írta, hogy nem ártana a barátomnak már egy kis wellness erre az meg vissza ír neki annyit, hogy miért eljössz velem? persze a lány írta, hogy majd a barátnőd stb.
Akkor másiknál meg, hogy már több mint fél éve van barátnőm bla-bla erre még odaírja a lánynak, hogy de nyugi attól még tetszel... én nem értem az ilyet.. :/
Meg valakinek odaírta, hogy kanos erre már nem emlékszem mit írt a lány vissza, utána meg még valami olyat is hogy tudja hogy lány is az, aztán a végén az volt, hogy akkor dugunk? Ennyire emlékszem, mert mikor a húga mesélt kicsit lesokkolt a dolog.
Viszont a barátnőm állítása szerint volt olyan is, hogy a szülinapomra is egy lánytól akart megvenni vmit, csak túl drága volt (így nekem azt mondta hogy az üzletben ahol volt, onnan elvitték azt a vmit na mind1).
Szóval nem tudom hova tenni az ilyeneket és igazából nem is esik jól.
Amit a srácról tudni kell 2,5 éve lemondott teljesen a tisztességtelen életről, DJ-ként dolgozott akkor és volt hogy egy nap vagy 3 csajjal feküdt le. Én ismertem már akkor is, és valóban igaz róla minden. Valamint tipikusan az a minden nő álma... sokan nem törődnek azzal, hogy kapcsolatban van így még most is hívják meg írnak neki stb. Aztán szerzett egy normális állást azóta sem iszik, és tényleg teljesen rendes és normális. Ezért is mertem vele összejönni.
Mindezeken felül, a csillagokat is lehozná nekem az égről. Nagyon szeret ezt érzem, de közben mégsem tudom mire vélni ezeket a dolgokat. Amúgy ő 24 éves én meg 17. Nekem ez már a második kapcsolatom előtte volt egy 1 évig tartó.
Szóval ön szerint mit jelent ez az egész? A szemébe nem merem mondani, mert nem akarom, hogy a húgával összevesszen, valamint azt sem akarom, hogy azt higgye kémkedek utána.

Szakértőnk válasza a Mit jelent ha ilyeneket írogat más lányoknak? kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt gondolom, egy kapcsolatban mindig a két félnek kell meghatározni, hogy mi fér bele és mi nem. Esetleg érdemes lenne felhoznod a barátodnak ezt a témát és kiderítened, hogy szerinte hol húzódik meg ez a határ és hiányol-e esetleg valamit a kapcsolatotokból. Érthető, hogy aggódsz ezek miatt a beszélgetések miatt, de könnyen lehet, hogy nem jeleznek komolyabb problémát. Amennyiben úgy érzed, szeret téged a barátod, minden rendben van köztetek és a flörtögetéseken túl már nem megy el, nem valósítja meg azt, amiről beszél a lányokkal, akkor szerintem ne izgulj miatta túlságosan. Lehet, hogy neki ez még belefér a kapcsolatotokba és valamiféle játéknak fogja fel, ami jó érzés neki, hiszen legyezgeti a férfiasságát és előhozza a régi emlékeket, amikor olyan intenzíven benne volt az életében az, hogy sok lánynak tetszik, sok lányt megkaphat. Ettől még az irántad táplált érzései ugyanolyan erősek lehetnek, maximum magabiztosabban tud melletted lenni!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor