Tetszek neki vagy csak szórakozik?

2013.02.26.
Kedves doktornő! Van egy "nagy menő" fiú az osztályban aki folyton piszkál meg kötekedik velem ami már néha átmegy megszégyenítésbe és olyankor nevet rajtam 1-2 idióta haverja és néha ő is. Máskor meg azt veszem észre, hogy próbál közeledni felém (meg sokszor néz és a haverjai is ugrasztják hogyha véletlenül oda néztem) csak fél, hogy miattam kicsúfolják -mert nem vagyok vmi "közkedvelt" az osztályban, csak néhány barátom van- és így oldja meg, hogy közeledjen is és ne is csúfolják. Néha már ígyis tettek mások is gyúnyos megjegyzéseket, hogy ot a szerelmed, viszont volt aki normálisan meg mondta nekem, hogy tényleg tetszekneki vki viszont gúnyosan. Végül is rendes csak bunkó let mert nem a megfelelő emberekkel barátkozott.
Másokat is szokott piszkálni akikről tudja, hogy olyanok akiket lehet, sztem szeret a középpontba lenni. Mit csináljak ha tetszek neki? nem mehetek csak úgy oda hozzá ismerkedni a többiek miatt. és mit csináljak ha csak szórakozik? mondjam meg neki a magamét és ordítsam le vagy ilyesmi vagy "amilyen a mozsdó olyan a törölköző" azaz ágjk vissza az ő stílusában.
Előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a Tetszek neki vagy csak szórakozik? kérdésre

Kedves Levélíró!

Válaszoltam a kérdésedre, de idemásolom, amit írtam, biztos, ami biztos.

Szerintem adj még időt, hogy kiderüljön, mi is van köztetek, tényleg tetszel-e a fiúnak. Azt gondolom, eléggé szomorú, ha tényleg azért nem meri kimutatni az érzéseit, mert tart a többiek véleményétől. Ez semmiképpen sem kedvezne egy kapcsolat alakulásának, ráadásul az is kérdéses lehet, hogy te együtt akarnál-e lenni egy olyan fiúval, aki nem vállalja fel az érzéseit. Adj neki egy kis időt, hogy ő is rájöjjön, ha tényleg tetszel neki és addig is törekedj arra, hogy valamilyen kölcsönösségen alapuló kapcsolat kezdődjön köztetek. Szerintem próbáld lazán, viccesen, egyenrangú partnerként lereagálni a megnyilvánulásait. Ne fogadd el, hogy ciki lehet hozzád közeledni vagy meg lehet téged szégyeníteni, hanem szórakozz te is a fiúval és határozottan állj ki magadért, amikor úgy érzed, átlépte azt a bizonyos határt és már egyértelműen bántó!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor