gyógyszer túladagolás

2013.02.19.
kedves kamaszpanasz!
jártam már pszichiáternél és pszichológusnál is, köszi, többet nem kérek belőlük! mást sem tudnak, csak lekezelően bánni velem. és nekik hála, nemhogy kihúztak volna a szakadékból, inkább belelöktek! én próbáltam segítséget kérni, saját magam, egyedül mentem el, mert szüleim még erre sem voltak képesek, hogy elkísérjenek. megpróbáltam, nekem nyugodt a lelkiismeretem, tettem érte, de nem kaptam segítséget. a halvány segítés szikráját se éreztem.
szóval ha megkérhetném, hogy egy orvos válaszolna a kérdésemre, megköszönném.
100db 1 mg-os frontin. 164 cm és 55 kg vagyok. meghalok, vagy sem? mennyi időn belül?(egyszer már túladagoltam magam, nem eléggé, és a kórházban megmentettek... ezt szeretném elkerülni.)
elnézést a hangnem miatt.
köszönöm,
egy kamasz lány

Szakértőnk válasza a gyógyszer túladagolás kérdésre

Kedves Levélíró!

Megértem hogy el vagy kesederve, hiszen valószínűleg úgy érzed, senki sem figyel rád eléggé. Sajnálatos dolog hogy úgy érzed, a szakemberek részéről sem kaptad meg azt a figyelmet és segítséget, amit szerettél volna. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ebből a helyzetből csak egy ilyen-végzetes- döntés jeletheti számodra a kiutat.

Nagyon nehéz kérdést tettél fel és nem is tudok rá egyértelműen válaszolni úgy, hogy az teljesen korrekt legyen. Ez pedig nem az a kérdés, amiben megengedhető, ha az ember hibázik. Nem tudok egyértelműen sem nemmel, sem igennel válaszolni a kérdésedre. A gyógyszerek toxicitását sok tényező befolyásolja, például hogy milyen gyógyszereket szedtél/szedsz, egyéni tényezők stb.

Lehet hogy rosszul értelmezem a soraidat, de úgy tűnik, az eddigi negatív tapasztalataid ellenére megpróbálsz segítséget kérni. Azt javasolnám, adj még egy esélyt magadnak, mielőtt ilyen visszavonhatatlan döntést hoznál. Próbálok neked segíteni, ha nyitott vagy rá. Írj többet magadról, talán sikerül elérni, hogy a dolgaid jó irányba változzanak.

Várom válaszod:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor