sok kérdés

2013.01.13.
kedves kamasz pansz!
mindeddig büszkén tartogattam a szüzességem, és örültem is sokáig, hogy nem adtam oda egy jöttmentnek. az osztálytársaim már mind lefeküdtek valakivel. mindenki a szaftos hétvégékről újságol be, ki kúrt meg kit a kerti partin. szerintem mondjuk nagyon gáz, hogy osztálytársak egymással lefekszenek, de nyilván ez az ő bajuk... szóval ilyen hülye történeteket hallok egész nap az osztályban csak hogy pár példát említsek, hogy : "egyenesen az arcába lőttem a gecit..." meg "kipróbáltuk az enikővel a seggbekúrást... egy életre elment tőle a kedvem! kihúztam a f*szom, és vele együtt kijött egy szardarab is. udorító volt, ember!! soha többet anál!" és még van jó pár ilyen gusztusos történet...
teljesen elment a kedvem attól hogy a nagy ő-re tartogassam. most van egy helyes fiú, aki tetszik nekem, ő szerelmes belém - neki volt már bnője, ő már nem szűz. szeretne velem lefeküdni, habár ha pontosan idézném őt akkor szeretne "jól megbaszni meg kinyalni"... múltkor kikéredszkedtem óráról pisilni, kiderült, hogy ő is, utánam jött a wcbe és kérte, hogy szopjam le... én meg mondtam neki, hogy sose csináltam meg hogy nem szeretném, de azt mondta h ezt muszáj, mert ezt minden lány megcsinálja a fiúknak és csak utána járhatnak meg szexelhetnek... erre elővette, én meg megfogni se tudtam, mert annyira remegni kezdett a kezem. azt mondtam, hogy itt az iskolában nem megy, félek, hogy benyit valaki... pedig igazából csak nem akartam megcsinálni. én azt nem tudom a számba venni...
KI VAGYOK AKADVA! nem hiszem el, hogy egy lány se szereti a romantikát vagy a finomkodást, gyengédséget? :( lehervasztanak ezek a csúnya bulgáris megjegyzések.
vagy egyedül én vagyok ennyire szemérmes meg szégyenlős?
a másik meg, hogy én még sose borotváltam ott lent magam, de a történetek alapján minden lány, aki csinálja, csupasz. most akkor nekem is le kellene szednem előtte?
és a másik, hogy egyik barátnőm mesélte, hogy az első után ő 2 napig nem tudott ülni, azt mondta, nagyon fájt neki pedig nagyon akarta és azt mondta, hogy készüljek fel rá, hogy fájni fog, mert nagyon szűk vagyok. ez igaz? tényleg nagyon fáj?
és ha nekem még nem jött meg, akkor nem kell óvszer igaz? mert csak akkor lehet valaki terhes ha már megjött a mensije. ugye?
köszönöm
liza

Szakértőnk válasza a sok kérdés kérdésre

Kedves Liza!

Megnyugtatlak, te vagy az aki "normálisan" működik, kérlek, ne akarj beállni a sorba. Nem tudom, hogy hány éves lehetsz ha még nem menstruálsz, dehát lényegében gyerek vagy még. Az első menstruációt is megelőzheti peteérés, így elvileg lehetséges teherbe esés is. Másrészt az óvszer a nemi betegségek ellen is véd, tehát bármikor is kerül rá sor és bárkivel, az óvszer használatához ragaszkodj!

A szüzességedet pedig nyugodtan tartogasd, és ha elfogadsz egy tanácsot, fel se merüljön benned, hogy kiszolgálod annak a "helyes fiú"-nak az igényeit. A dolog sajnos egyértelmű, le akar fektetni, aztán pedig megy tovább. Ne akarj egy lenni a sok közül. Jön majd valaki, akibe tényleg szerelmes leszel (és viszont) és aki nem csak szexelni akar veled, hanem boldoggá is tesz.

Még egy dolog: amit az osztálytársaidtól hallasz, azt oszd el legalább kettővel. Nyilván van olyan sztori, aminek van valóságalapja, de jelentős része csak vagánykodás, vetítés.

Minden jót:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor