megbantam:(

2012.04.17.
Kedves dr.no! En egy 17 eves lany vagyok es kerdeznek ontol valamit....a tegnap este lefekudtem a baratommal amit megbantam,mert ez volt az elso alkalom:( es azert bantam meg,mert a szuleim nem engedik h egyutt lehesunk tiltanak minket....de en csak megtettem igazabol nemis voltam benne biztos de en buta belementem es ugy banom,mert nemkellet volna.....:( amugy szeretem a fiut csak a baj h mar nemlehetek vele egyut itt veget ert a dolog mivel anyamek rajottek es megjobban tiltanak....on szerint nagy butasag volt h lefekudtem azzal a fiuval akit szeretek es 17 evesen??? velement szeretnek . A masik dolog behatolt meg minden es vedekeztunk is es az egesz sex csak 15 perc volt kb....mert o elment es aztan mar nemtudtuk folytatni......az elejen meg csak ujjal csinalta nekem es meg 1 honnappal ezelot jot egykis ver de erezheto volt h meg ott van a szuzhartya....o mondta h meg erzi en persze nemerzek semmit h van nekem v nincs....es most pedig semmi ver nemjot mikor behatolt mondjuk nehezen hatolt be az elejen de nemisfaj ugy inkabb jo volt mint rossz es se ver se fajdalom es retenetesen kivoltam tagulva na meg nedves is voltam elege....on szerint ott van meg a szuzhartya??? mert en ugy erzem meg h igen a baratom azt mondta h szerinte mar nem.....van olyan h nemszakad ki az elso alkalomnal?? a valaszt elore is koszonom! Dori:)

Szakértőnk válasza a megbantam:( kérdésre

Kedves Dóri!

Sajnálom, hogy így érzed Nincs már jelentősége annak, hogy én mit gondolok a történetedről. Megtörtént, és neked sem kellene bánkódnod rajta, nem tudsz már változtatni ezen. Persze ha szeretitek egymást ezzel a fiúval, akkor azért ne add föl. Elképzelhető, hogy amint kissé lehiggadtak, a szüleid is másképp látják a kapcsolatotokat és talán megenyhülnek majd. Egyelőre azonban azt javaslom, hogy próbálj együttműködni a szüleiddel, próbáld betartani a szabályokat.

Valószínűtlennek tartom hogy érezhető lenne a szűzhártád, hiszen az valóban egy (rugalmas) hártya. Mivel behatolás történt, így valószínűleg berepedt a hártya (esetleg már korábban is), ez nem jár minden esetben vérzéssel.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor