Zöldövezet, fesztivál

#Zöldövezet #fesztivál

6 db cikk a témában

Minden, amit a kempingezésről tudni kell
#kemping
2023.06.03.

Minden, amit a kempingezésről tudni kell

A kempingezés nemcsak a kikapcsolódás nyugalmát nyújtja, hanem túrázási lehetőséget is, ami egyszerre válik előnyére a testnek és a léleknek. Az egyszerűséget kombinálja a természet szépségével, segít megnyugodnunk és eltávolodnunk a zsúfolt mindennapjainktól.

#sátor
2019.08.02.

Sátortippek fesztiválozóknak

A legnagyobb fesztiválokon lehet sátorozni. Ha ez az első fesztiválod, akkor fel kell adnod a reggeli madárcsicsergésre és friss levegőre ébredésről szóló álmaidat, és szembenézni a tényekkel, hogy milyen is lesz valójában a sátorozás.

#fesztivál
2019.07.22.

Hogyan együnk fesztiválon? Praktikus tanácsok

Javában tart a nyári fesztiválszezon. A kellemes kikapcsolódás mellett a nagy melegben, „tábori” körülmények között gyakrabban előfordulhatnak élelmiszer eredetű megbetegedések, amik elronthatják a fesztiválhangulatot. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) néhány tanáccsal segíteni szeretne, hogy a fesztiválozás valóban a kikapcsolódásról szólhasson.

#fesztivál
2014.07.02.

A nagy fesztivál-túlélő kalauz

A zenei fesztiválok a nyár egyik legnagyobb durranásai közé tartoznak, minden életkorú rajongók százait, ezreit szórakoztatják évente.

#nyár
2012.07.27.

Itthon nyaralni jó: Sopron

A VOLT fesztiválon kívül is rengeteg érdekességet tartogat ez a kicsi, de annál nagyszerűbb város. Kanyargós kis utcáival, és ékszerdoboz jellegével rögtön a szívünkbe is zárjuk a várost. Nem nehéz itt látnivalókat keresnünk, szinte azonnal beléjük is botlunk.