#Zöldövezet #fesztivál

9 db cikk a témában

#pénz
2020.09.26.

Szórakozz olcsón, kreatívan!

Unod már, hogy egyre több dolgot kell saját pénzből fizetned? Egyre nehezebb időszakos munkát találnod? Igen, a világ egyre drágább lesz, viszont szórakozni is kéne valahogy!

#sátor
2019.08.02.

Sátortippek fesztiválozóknak

A legnagyobb fesztiválokon lehet sátorozni. Ha ez az első fesztiválod, akkor fel kell adnod a reggeli madárcsicsergésre és friss levegőre ébredésről szóló álmaidat, és szembenézni a tényekkel, hogy milyen is lesz valójában a sátorozás.

#fesztivál
2019.07.22.

Hogyan együnk fesztiválon? Praktikus tanácsok

Javában tart a nyári fesztiválszezon. A kellemes kikapcsolódás mellett a nagy melegben, „tábori” körülmények között gyakrabban előfordulhatnak élelmiszer eredetű megbetegedések, amik elronthatják a fesztiválhangulatot. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) néhány tanáccsal segíteni szeretne, hogy a fesztiválozás valóban a kikapcsolódásról szólhasson.

#zenei fesztiválok 2016
2016.06.28.

A hazai fesztiválok legjava - avagy hova menjünk idén bulizni?

Újra itt a nyár, és vele együtt a fesztiválszezon is. Magyarországon évről évre számtalan változatos, ám színvonalas program kerül megrendezésre, ezért idén sincs könnyű dolgotok a választás terén. Az alábbiakban összegyűjtöttük a hazai fesztiválok legjavát, hogy segítsünk nektek a döntésben.

#zöld
2015.05.13.

Zöld szépségtippek SOS helyzetekre

Lapos haj? Fáradt szemek? Gyűrött koktélruha? Így nem lehet bulizni! Ám találtunk néhány „zöld” megoldást és szépségtippet, amelyekkel varázslatosan fogsz kinézni, még ha kevés időd is van a katasztrófa elhárítására!

#fesztivál
2014.07.02.

A nagy fesztivál-túlélő kalauz

A zenei fesztiválok a nyár egyik legnagyobb durranásai közé tartoznak, minden életkorú rajongók százait, ezreit szórakoztatják évente.

#nyár
2012.07.27.

Itthon nyaralni jó: Sopron

A VOLT fesztiválon kívül is rengeteg érdekességet tartogat ez a kicsi, de annál nagyszerűbb város. Kanyargós kis utcáival, és ékszerdoboz jellegével rögtön a szívünkbe is zárjuk a várost. Nem nehéz itt látnivalókat keresnünk, szinte azonnal beléjük is botlunk.

#EFOTT
2012.05.27.

EFOTT: idén a Velencei-tónál

Az először 1976-ban startoló fesztiválnak saját házirendje van, nem árt indulás előtt átolvasni a honlapjukon található információkat, de álljon itt néhány hasznos tipp. Maszlavér Gáborral, az EFOTT fesztiváligazgatójával beszélgettünk.