klímacsúcs
#Zöldövezet

Hogyan lesz jobb a világ?

2012.04.30.
1 perces olvasási idő

Az éghajlatváltozás elleni küzdelem társadalmi összefogást igényel, ezért kerül immár negyedik alkalommal is megrendezésre a Magyarországi Klímacsúcs.

Idén a Klíma Klub június 7-én rendezi meg a IV. Magyarországi Klímacsúcsot. A konferencia központi kérdése az „IPAR-ENERGIA-KÖRNYEZET: Hogyan lesz jobb a világ?”.

klímacsúcsA témával kapcsolatban a tudomány és a gazdaság területén elismert szakemberek előadásai hallhatóak. Az érdekes, nemzetközi példákat is bemutató beszélgetések elsősorban arra irányulnak, hogy előmozdítsák a környezettudatos gondolkodás és a fenntartható fejlődés megvalósítását.

Az előadásokat megelőzően, az eddigi konferenciáktól eltérően egy Életműdíj átadásával bővült a program, amelyet a Klíma Klub Tanácsadói Testülete ítélt oda egy olyan klímakutatónak, aki kiemelkedő munkát végzett a fenntartható fejlődés területén.

Amennyiben szeretnél többet megtudni a Klíma Klub tevékenységéről, az előző konferenciák eredményéről, illetve az aktuális rendezvény eseményeiről, látogass el a www.klimaklub.hu oldalra.

(Klíma Klub)