ajándék
#Zöldövezet

Igazán szívhez szóló ajándékok

2019.12.20.
1 perces olvasási idő

Ahelyett, hogy ajándékokat vásárolnál a szeretteidnek, inkább készíts kreatív, egyszerű de nagyszerű ajándékokat, amik tényleg a szívből jönnek. Most 5 igazán értékes ajándékhoz adunk tippeket.

Emlékkönyv

Egy könyv vagy füzet, ami mély jelentéssel bír és igazi szeretetet áraszt. Rakd tele fotókkal, idézetekkel, gondolatokkal, díszítsd az oldalakat akár saját rajzokkal, fotókkal, színes papírokkal, kiemelésekkel. Akárkinek is adod, igazán értékes dolog lesz, szerintem nem lehet elrontani!

emlékkönyv

Szeretlek, mert… - doboz

Pakolj tele egy dobozt kis cetlikkel, amiknek mindegyikére írd rá, hogy miért is szereted azt, akinek az ajándékod készült. Díszítsd gombokkal, kagylókkal, vagy bármivel, amit szépnek gondolsz!

doboz

Saját tervezésű könyvjelzők

Egyszerű, mégis aranyos ajándékok, amiket a hétköznapokon is lehet hasznosítani. A képzeletednek semmi nem szabhat határt, a gomboktól kezdve a szárított virágon keresztül a mozijegyekig minden szóba jöhet, ráadásul a hátulján egy találó idézet igazi kinccsé teheti az ajándékodat. Jó ragasztgatást!

könyvjelző

Esztétikus kártyák

A kézzel készített kártyák igazán jó ötletek, főleg ha egybefűzöd őket. Vágj rá kis lyukakat, hogy lehessen hol felakasztani őket, majd ragassz rá virágot mintázó dolgokat – bármit, amit otthon találsz! Legyél kreatív és az eredmény igen látványos lesz. A másik oldalra szintén írhatsz valami szívhez-szólót, így méginkább értékes lesz az ajándékod.

kártya

Házi készítésű lekvár

Lekvárt főzni jó móka, és az eredmény is igen finom lesz! Ráadásul az üvegre tehetsz valami személyes címkét egy passzoló képpel és mondattal. Ez az ajándék édes emlékeztető lesz arra, hogy mennyire is szereted azt, akinek adod...meg persze a lekvárt!

lekvár

Persze ezek csak ötletek, a nap végén úgysem az lesz a legfontosabb, hogy ki mit talált a fa alatt – hanem hogy mennyi szeretetet találtunk azoknak az embereknek a szívében, akikkel megosztjuk az életünket!

(KamaszPanasz - Gy.A, oprah.com)