Főoldal / ZÖLDÖVEZET / Igazán szívhez szóló ajándékok
  2019-12-20

Igazán szívhez szóló ajándékok

Ahelyett, hogy ajándékokat vásárolnál a szeretteidnek, inkább készíts kreatív, egyszerű de nagyszerű ajándékokat, amik tényleg a szívből jönnek. Most 5 igazán értékes ajándékhoz adunk tippeket.

- hirdetés -

Emlékkönyv


Egy könyv vagy füzet, ami mély jelentéssel bír és igazi szeretetet áraszt. Rakd tele fotókkal, idézetekkel, gondolatokkal, díszítsd az oldalakat akár saját rajzokkal, fotókkal, színes papírokkal, kiemelésekkel. Akárkinek is adod, igazán értékes dolog lesz, szerintem nem lehet elrontani!

Szeretlek, mert… - doboz

Pakolj tele egy dobozt kis cetlikkel, amiknek mindegyikére írd rá, hogy miért is szereted azt, akinek az ajándékod készült. Díszítsd gombokkal, kagylókkal, vagy bármivel, amit szépnek gondolsz!

Saját tervezésű könyvjelzők

Egyszerű, mégis aranyos ajándékok, amiket a hétköznapokon is lehet hasznosítani. A képzeletednek semmi nem szabhat határt, a gomboktól kezdve a szárított virágon keresztül a mozijegyekig minden szóba jöhet, ráadásul a hátulján egy találó idézet igazi kinccsé teheti az ajándékodat. Jó ragasztgatást!

Esztétikus kártyák

A kézzel készített kártyák igazán jó ötletek, főleg ha egybefűzöd őket. Vágj rá kis lyukakat, hogy lehessen hol felakasztani őket, majd ragassz rá virágot mintázó dolgokat – bármit, amit otthon találsz! Legyél kreatív és az eredmény igen látványos lesz. A másik oldalra szintén írhatsz valami szívhez-szólót, így méginkább értékes lesz az ajándékod.

Házi készítésű lekvár

Lekvárt főzni jó móka, és az eredmény is igen finom lesz! Ráadásul az üvegre tehetsz valami személyes címkét egy passzoló képpel és mondattal. Ez az ajándék édes emlékeztető lesz arra, hogy mennyire is szereted azt, akinek adod...meg persze a lekvárt!

Persze ezek csak ötletek, a nap végén úgysem az lesz a legfontosabb, hogy ki mit talált a fa alatt – hanem hogy mennyi szeretetet találtunk azoknak az embereknek a szívében, akikkel megosztjuk az életünket!

(KamaszPanasz - Gy.A, oprah.com)