Táplálkozás, emésztés

#Táplálkozás #emésztés

74 db cikk a témában

#puffadás
2011.09.19.

Szellentenem kell a barátom előtt

„Kedves Dr. Nő! Több napot együtt leszek barátommal, és az lenne a legjobb, ha nem kéne minden percben odébb állnom, hogy szellentsek...” - válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.

#fogyókúra
2011.05.31.

Fogyj fogyókúra nélkül!

Fogyni szeretnél, de rengeteg diéta, koplalás és kínlódás ellenére nem sikerült még eddig? Vagy sikerült, de aztán a leadott kilók duplája jött vissza a jojó-effektus miatt? Mi most megmutatjuk neked 24 módszeren keresztül, hogy hogyan lehet fogyni fogyókúra nélkül.

#mogyoró
2011.05.15.

A mogyoró akár halálos is lehet?

Egy floridai általános iskolában a szülők az iskolai szabályzat megváltoztatását követelik, ugyanis az iskola egy olyan rendelkezést hozott, mely szerint kitiltanak minden, földimogyoró alapú élelmiszert az egyik osztályból, ezzel védve azt az egy gyereket, aki ételallergiában szenved.

#kate middleton
2011.04.29.

Kate Middleton diétájának titkai

A körülbelül 177 centijével, és az ehhez párosuló 55 kilójával Kate Middleton vékony és atletikus alkatnak számít, így gyakran kerül egyenes összehasonlításba Diana hercegnővel is.

#fogyókúra
2011.04.28.

Tippek a hatékony súlycsökkentéshez

„Kedves Szakértő! 15 éves vagyok. Eldöntöttem, hogy leadok néhány kilót, és felturbózom a testem május végére. Nemrég kezdtem el futni, kezdve másfél kilométerrel és remélem, hogy hamarosan fel tudom ezt húzni 4 kilométerre, melyet heti 4-5 alkalommal futnék le.”

#glutén
2011.04.21.

Divat a gluténmentes étrend?

A Facebook, Twitter és más közösségi portálok gluténmentes diétával foglalkozó oldalain felfordulást okozott egy coloradói séf, Damien Cardone véleménye, aki csípős megjegyzéseket tett azokról a személyekről, akik gluténmentes vacsorát rendeltek éttermében.

#böjt
2011.04.03.

Mi is az a böjtölés?

A legtöbb vallás alkalmaz böjtölési időszakokat, mint a hit, vagy a bűntudat demonstrálásának eszközeként, és a szellemi gondolkodás lehetőségéért. A böjt ugyanakkor történelmi szempontból kifejezhet politikai nézeteket és egyfajta tiltakozást is.

#nő
2010.08.18.

Zsíros ételek és a krónikus stressz

Sok ember azt mondja, hogy többet eszik, amikor stressz alatt van. Mások kevesebbet esznek. De azokra az emberekre ez még inkább igaz, akik krónikus stressz alatt vannak. Zsíros ételeket esznek és a táplálkozásuk gyakran mértéktelen - derül ki egy friss kutatásból.

#kinézet
2010.08.14.

Éhezés nélkül is lehetsz bombázó!

Kate Moss? Nem. Cameron Diaz? Nem. Várjunk csak, ki is az a csaj a Jóbarátokban? Jennifer Aniston. Megvan, ő az. Úgy akarok kinézni, mint ő. – gondolta Dóra.

#étvágy
2010.07.21.

Étvágycsökkentés - Ha megvisel a diéta

Tedd lakat alá a vágyódásodat ezekkel a stratégiákkal, hogy elkerüld a korgó gyomrot. Csökkentsd a kalóriákat, és ledobod a kilókat. Egyszerűnek tűnik, nem igaz?

#víz
2010.03.29.

Lúgos víz fogyasztása - hatásos?

A barátnőm nemrég vett egy vízszűrőt azzal a céllal, hogy a csapvíz pH értékét lúgosítsa. Azt állítja, hogy a lúgos víz hasznos az ember számára, mert csökkenti a szervezetében a savszintet. Igaz, hogy a magas pH értékű víz valóban egészséges az ember szervezetének?