tech
#Suli, munka

Lányok Napja 2022: Legyél te is Nokia TechLány!

2022.04.19.
1 perces olvasási idő

Érdekel, hogyan lehet befolyásolni a jövőt a technológia segítségével? Akkor a Lányok Napján irány a Nokia Skypark! Fedezd fel a finn telekommunikációs cég tech világának minden zeg-zugát! (x)

Gondolkodtál már azon, hogy vajon mikor, hol és kik fejében születtek meg azok a gondolatok, ötletek, bravúros mérnöki megoldások, amik képesek hatással lenni akár a te jövődre is? A válasz egyszerű: itt és most! Például a Nokia, a finn telekommunikációs cég izgalmas és rengeteg titkot rejtő, budapesti technológia laborjaiban, ahol több, mint 2000 ember dolgozik a jövő technológiai megoldásain. Köztük sok elhivatott és bátor TechLány is, akik közé akár még te is bekerülhetsz!

Techlány

High-tech fejlesztések, egy minden ízében futurisztikus helyszín, jövőformáló gondolatok és izgalmas programok... Ha egy kicsit is techy lány vagy, akkor az idei Lányok Napján a Nokia Skyparkban a helyed. A jól ismert tech óriás főhadiszállásán idén látványos bemutatók során merülhetsz el a jövőt formáló technológiák titkaiban, és saját kezeddel megalkothatod a Nokia telefonok legendás Snake játékát is. Kipróbálhatod a nagyi mai fejjel viccesnek tűnő retro számítógépeit, és olyan legendás Nokia találmányokkal is megismerkedhetsz, amelyek mind a mai napig óriási hatással vannak mindennapi életünkre.

Emellett összebarátkozhatsz még pár igen jó fej Nokia TechLánnyal is, akik segítségével fényt deríthetsz arra, hogy milyen szerepet töltenek be a nők a Nokia életében, és akikkel hamarosan akár még együtt is dolgozhatsz!

Vedd kezedbe a jövőt! Nézd meg a részletes programot, és regisztrálj a Nokia Lányok Napjára itt, és legyél te is Nokia TechLány!