Receptek, vitamin

#Receptek #vitamin

34 db cikk a témában

Egészséges húsvéti recept ötletek
#húsvét
2024.03.28.

Egészséges húsvéti recept ötletek

Hogyan tehetjük minél egészségesebbé a húsvéti menüt? Erre adunk javaslatot egy, még mindig kevésbé ismert salátaféle felhasználási lehetőségeinek bemutatásával.

Karácsonyi tea
#karácsony
2023.12.24.

Karácsonyi tea

Lepd meg szeretteidet egy különleges ajándékkal karácsonykor!

Joghurtos gyümölcssaláta csontritkulásosoknak
#joghurt
2023.08.16.

Joghurtos gyümölcssaláta csontritkulásosoknak

A gyümölcssaláta rendkívül sok ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, készítsd el alábbi receptünk alapján ezt a finom desszertet. Kínáld lisztérzékenyeknek, csontritkulásosoknak, keringési problémásoknak, májproblémásoknak, üres tányérokat fogsz pillanatok múlva látni.

Tzatziki saláta lisztérzékenyeknek
#tzatziki
2023.05.01.

Tzatziki saláta lisztérzékenyeknek

A görögök hagyományos étele a tzatziki saláta, készítsd el te is otthon és varázsold otthonodba a mediterrán országot. Utazzanak veled ebbe az ízvilágba a cukorbetegek és a lisztérzékenyek is!

Joghurtos zöldfűszeres salátaöntet
#joghurt
2023.03.31.

Joghurtos zöldfűszeres salátaöntet

Szeretnéd valamivel feldobni a salátádat? Próbáld ki a joghurtos, zöldfűszeres salátaöntetet. Lisztérzékeny barátaid is bátran vehetnek belőle.

#padlizsánkrém
2022.04.02.

Padlizsánkrém cukorbetegeknek

Padlizsánból számos étel elkészíthető, talán a legismertebb a padlizsánkrém. Vacsorára vagy reggelire jó ötlet a pirítósra. Lisztérzékenyeknek, laktózérzékenyeknek, cukorbetegeknek, allergiásoknak, májproblémásoknak, keringési problémásoknak, crohnosoknak ajánljuk.

#ananász
2022.02.26.

Ananászos tonhal saláta lisztérzékenyeknek

Egy nagyon gyors, könnyű, frissítő és egészséges ételt szeretnél? Az ananászos tonhal saláta akkor neked való! Diétázni vágyóknak, lisztérzékenyeknek és keringési problémákkal küzdőknek is egyaránt ajánljuk az alábbi recept alapján elkészített salátát.

#ősz
2021.10.26.

Egyszerű őszi tökfőzelék epebetegeknek

Készítsd el az otthonodban ezt a hagyományos, őszi ételt. Amikor kint hűvösre vált az idő jól fog esni a gőzölgő tökleves az asztalon. Tálald az epebetegeknek, allergiásoknak, chronosoknak, gyomorfekélyeseknek és keringési problémákkal küzdőknek is!

#horiatiki
2021.09.30.

Horiatiki, görög saláta laktózérzékenyeknek

A horiatiki ízvilága jellegzetes és nagyon gazdag. Egyediségét a tofu és az oregano kölcsönzi. Elkészítése egyszerű, és garantáltan megéri a fáradozást! Ajánljuk laktóz- és lisztérzékenyeknek, keringési problémákkal küzdőknek.

#zöldség
2021.09.23.

Zöld zöldségleves epebetegeknek

Az egészséges életmód elengedhetetlen része a zöldség és gyümölcs fogyasztás. A zöldségben rejlő vitaminokat szervezetedbe juttathatod levesként is. Készítsd el alábbi receptünk alapján a zöld zöldséglevest, amiből epebetegek és vashiányosok is nyugodtan kanalazhatnak.

#ananász
2021.08.29.

Ananászos csirkemell vesebetegeknek

Ha a csirkét fel szeretnéd dobni egy kis nyári ízzel és magadat Hawaiira varázsolni, akkor készítsd el alábbi receptünk alapján az ananászos csirkemellet. Bátran fogyasszák vesebetegek, crohnosok, liszt- és laktózérzékenyek egyaránt!

#sajt
2021.08.14.

Sajtsaláta csontritkulásosoknak

Egészségesebben és változatosabban szeretnél étkezni? Egy kis életmódváltásra lenne szükséged? Iktasd be a hétköznapjaidba a sajtsalátát. Ez a saláta gyümölcsöt és zöldséget is tartalmaz, ezek által rengeteg ásványi anyagot és vitamint juttatsz a szervezetedbe. Csontritkulásosok és chronosok is bátran fogyasszák!

#eper
2021.08.11.

Eperturmix tejérzékenyeknek

Nyári meleg napokon mi esne jobban egy hűsítő eperturmixnál? Készítsd el gyorsan, könnyedén házilag alábbi receptünket követve.