Receptek, étrend

#Receptek #étrend

108 db cikk a témában

#vadas mártás
2018.08.08.

Hamis vadas mártás lisztérzékenyeknek

Tésztához tökéletesen illik a vadas mártás, de mi történik, ha kihagyjuk a húst, helyette zöldséget használunk? Nagyon finom hamis vadas mártás receptjét olvashatod lentebb, amit vegetáriánusoknak és lisztérzékenyeknek is egyaránt ajánlunk.

#kávé
2017.09.29.

Ma van a kávé világnapja! Kávéturmix lisztérzékenyeknek

A világnap örömére megosztunk veletek egy igazán egyedi kávés finomságot. Számos kávétípust ismerhetsz már: tejes kávé, kosszú kávé, espresso, latte, moccaccino és még sorolhatnám. Na de kipróbáltad-e már a kávéturmixot? Ha nem, akkor itt az idő! Alábbi receptünk alapján elkészített turmixodat bátran kínáld lisztérzékenyek és tojásallergiás barátaidnak is.

#zöldség
2017.08.18.

Zöldséges hal gyomorfekélyeseknek

Nyáron a legfinomabb és legegészségesebb vacsora a zöldséges hal. Alábbi receptünk alapján könnyen elkészíthető és még gyomorfekélyesek, lisztérzékenyek, laktózérzékenyek, crohnosok, máj- vagy keringési problémákkal küzdők is.

#márványsajt
2017.08.08.

Márványsajtos salátaöntet

Könnyű vacsorát akarsz, de a salátát túl snassznak találod? Gondoltál már arra, hogy márványsajtos salátaöntetet készíts? Ha nem, akkor itt az idő! Az alábbi öntetet lisztérzékenyek és csontritkulásban szenvedők is fogyaszthatják.

#sonka
2016.08.12.

Sonkás kocka

Ez egy könnyen és gyorsan elkészíthető egytálétel receptje. Sonkás kockából könnyen nagy mennyiséget készíthetsz, ha jön a család, téged meg szorít az idő. Lisztérzékeny rokonaid is bátran kínáld.

#máj
2016.08.10.

Resztelt máj csirkemellel

Ha szereted a májat, akkor tetszeni fog az alábbi recept. A májas csirkemellet igazán könnyű elkészíteni és nem terheli a gyomrot. Ajánljuk lisztérzékeny, laktózérzékeny és vashiányos olvasóink figyelmébe.

#jércesaláta
2016.07.13.

Jércesaláta

A mostani receptünk a vitaminokban és egészségben gazdag tápanyagokkal teli. Mindenki fogyassza bátran, aki szereti a különleges és egészséges ételeket!

#jókai bableves
2015.07.04.

Jókai bableves lisztérzékenyeknek

A magyarok nagy mesemondójáról elnevezett levest megfőzheted a lentebbi recept alapján úgy, hogy akár lisztérzékenyek is fogyaszthassák.

#csirkemell
2015.02.28.

Sevillai csirkemellfilé epebetegeknek

Szereted a kellemes, de pikáns ízeket és a télies ízvilágot? Ha igen, akkor alábbi receptünk neked való. Nagyon finom, egyszerű elkészíteni és a siker garantált! Kínáld epebeteg, allergiás, gyomorfekélyes illetve hasnyálmirigy- vagy keringési problémás barátaidnak, rokonaidnak.

#töltött szafaládé
2015.01.06.

Töltött szafaládé cukorbetegeknek

Ha kerti partiról, vagy csak egy kellemes haveri összeröffenésről van szó, akkor a szafaládé lehet az egyik tuti tipp, hogy levedd a barátaidat a lábukról. Finom, sokan szeretik és még a cukorbetegek is fogyaszthatják!

#sajtos
2014.08.13.

Sajtos-tejfölös tészta lisztérzékenyeknek

Gyors és egyszerű ételt szeretnél készíteni? Bátran próbáld ki alábbi sajtos-tejfölös tésztához való receptünket! Kínáld vele csontritkulásos, lisztérzékeny és hízni vágyó vendégeidet is!

#sonka
2014.04.05.

Sonkával vagy gombával töltött burgonya epebetegeknek

Egy gyors és finom előételt szeretnél készíteni? Akkor az alábbi receptünk pont neked való! Lehetetlen elrontani, tehát biztos társad lesz akkor is, ha vendégeket vársz. Bátran kínáld vele epebeteg, gyomorfekélyes, crohnos és májproblémákkal küzdő barátaidat, rokonaidat is!

#intelligens
2014.03.31.

Intelligens krémes csontritkulásosoknak

Miért is intelligens ez a krémes? Talán már kevés hozzávalóval gyorsan és egyszerűen el lehet készíteni, esetleg mert csontritkulásosok, lisztérzékenyek, epebetegek, gyomorfekélyesek és hízni vágyók is fogyaszthatják? Készítsd el és döntsd el te magad!