Receptek, diéta

#Receptek #diéta

45 db cikk a témában

#tortilla
2012.12.03.

Tortilla lisztérzékenyeknek

A tortillában nemcsak az a jó, hogy a tésztáját pofonegyszerű elkészíteni, hanem az is, hogy rengetegféleképpen variálhatod a töltelékét, akár magában, egy kis zöldséggel is eheted. Őszi kerti partikra, téli nassolnivalóknak kiváló kenyérpótló. Ha lisztérzékeny vagy, vagy olyan vendégeket vársz, akik nem ehetnek glutén tartalmú ételeket, kedveskedj nekik ezzel a nassolnivalóval.

#recept
2012.11.29.

Avokádókrém lisztérzékenyeknek

Az avokádókrém nemcsak pirítóson isteni, hanem tortillára, nachosra vagy akár sós kekszre is kenhetjük. Vegetáriánusok, lisztérzékenyek, és tulajdonképpen mindenki fogyaszthatja. Gyorsan elkészíthető, és egy könnyed családi mozihoz vagy grillpartihoz kiváló étel.

#főzelék
2012.09.01.

Finomfőzelék gyorsan

Májproblémával és keringési zavarban szenvedőknek kiváló egytálétel javaslatunk a következő. Irány a konyha, és ha megvan minden hozzávaló, hozzá is láthatsz a finomfőzelék elkészítéshez!

#tzatziki saláta
2011.04.02.

Tzatziki saláta cukorbetegeknek

Készíts egy finom, könnyű és egészséges salátát friss uborkából! Ajánljuk cukorbetegeknek és lisztérzékenyeknek.

#almalé
2011.02.26.

Forró almalé gyomorfekélyeseknek

Nincs is jobb érzés ebben a nagy hidegben, mint hazaérve meginni egy pohár forró almalevet. És milyen egyszerű elkészíteni!

#sajtmártás
2010.10.03.

Sajtmártás lisztérzékenyeknek

Nagyon sokféle húshoz, halhoz, zöldséghez és tésztához adhatunk sajtmártást. Fogyaszthatják lisztérzékenyek és csontritkulásosok is. Lássuk a receptjét!

#leves
2010.08.29.

Gazdasszony levese laktózérzékenyeknek

Igazi házias nevet adtak most következő receptünknek. A leves a magyar konyha egyik igen jellegzetes sajátossága. A gazdasszony levesét laktózérzékenyeknek is tudjuk ajánlani.

#csirke
2010.08.20.

Csirkegulyás cukorbetegeknek

Kicsit kedvezünk most azoknak, akik kedvelik a magyarosabb ízeket. De természetesen a csirkegulyás esetében sem feledkeztünk meg azokról, akik cukorbetegségben szenvednek, mert az alábbi ínycsiklandozó finomságot ők is bátran fogyaszthatják!

#makaróni
2010.07.25.

Makaróni olaszos módon cukorbetegeknek és gomorfekélyeseknek

Saluto da Italia - avagy Üdvözlet Olaszországból! Ha olasz ételekről van szó, akkor a tészta és a paradicsom elengedhetetlen kelléke a főztünknek. Ezúttal sem lesz ez másképp! Fogyaszthatják cukorbetegek és gyomorfekélyben szenvedők is.

#fólia
2009.05.28.

Fóliában sült hagyma epebetegeknek

Epebetegeknek előszeretettel tudjuk ajánlani mostani receptünket, amellyel pár perc alatt, minimális hozzávalóval és erőbefektetéssel nagyszerű ételt tudunk varázsolni.