Receptek, diéta

#Receptek #diéta

45 db cikk a témában

Narancsos joghurtital fogyókúrázóknak
#narancs
2023.05.19.

Narancsos joghurtital fogyókúrázóknak

Felszaladt egy-két kiló? Semmi probléma! Ne kínozd magad felülésekkel és koplalással! Ezzel a finom itallal könnyen fogyhatsz. Fogyaszthatják lisztérzékenyek, allergiások, csontritkulásosok és keringési problémákkal küzdők is.

Pizza tepsiben sütve lisztérzékenyeknek
#pizza
2023.02.22.

Pizza tepsiben sütve lisztérzékenyeknek

Örök kedvenc a pizza. Mindenki ismeri, mindenki szereti. Manapság már pár perc alatt könnyedén elkészíthető minimális erőráfordítással is. Íme, egy különleges recept azoknak, akik lisztérzékenyek, de mégsem szeretnének kimaradni a kulináris élvezetekből. Ajánljuk laktóz és tojásérzékenyeknek is!

#sajt
2022.03.23.

Sajttekercs vegetáriánusoknak

Ha csontritkulásos, chronos, cukorbeteg vagy vegetáriánus vendégeid érkeznek, bátran kínáld őket ezzel az egyszerűen elkészíthető étellel.

#horiatiki
2021.09.30.

Horiatiki, görög saláta laktózérzékenyeknek

A horiatiki ízvilága jellegzetes és nagyon gazdag. Egyediségét a tofu és az oregano kölcsönzi. Elkészítése egyszerű, és garantáltan megéri a fáradozást! Ajánljuk laktóz- és lisztérzékenyeknek, keringési problémákkal küzdőknek.

#sajt
2021.09.17.

Francia sajtleves csontritkulásosoknak

A francia konyha világába nyerünk némi betekintést a mostani receptünk segítségével. A sajtleves egy igen különleges, ám annál könnyebben elkészíthető remek étel, amelyet csontritkulásban szenvedőknek melegen ajánlunk!

#eper
2021.08.11.

Eperturmix tejérzékenyeknek

Nyári meleg napokon mi esne jobban egy hűsítő eperturmixnál? Készítsd el gyorsan, könnyedén házilag alábbi receptünket követve.

#recept
2021.07.10.

Csokis bomba lisztérzékenyeknek

A neve alapján már csak jó recept lehet! És valóban! A csokis bomba receptünk mindenki számára kiváló desszert lesz, aki kicsit is szereti a hasát! Receptünket lisztérzékenyek számára is tudjuk ajánlani.

#menta
2021.01.19.

Mentás-halas lasagne cukorbetegeknek

Ha szereted a lasagnet és a különleges ízkombinációkat, akkor ez a recept tetszeni fog. Miért ne készíthetnéd el kedvenc ételedet hallal és mentával? Alábbi receptünket nem csak az ínyenceknek, hanem cukorbetegeknek és vashiányosoknak is ajánljuk.

#túró
2019.08.18.

Túrógombóc spenótágyon epebetegeknek

Könnyű és egészséges ételt szeretnél főzni? Készítsd el alábbi receptünk alapján a túrógombócot spenótágyon, melyet vashiányosok, csontritkulásosok, cukorbetegek, gyomorfekélyesek és epebetegek is!

#sajt
2018.08.18.

Sajtos-spenótos palacsinta vashiányosoknak

A palacsinta az egyik legfinomabb étel, de elég hizlaló. Ha egy kicsit le akarsz faragni a kalóriákból, akkor készítsd el sajttal és spenóttal! Könnyű elkészíteni és fogyaszthatják vegetáriánusok, vashiányosok és csontritkulásosok.