Receptek, cukor

#Receptek #cukor

41 db cikk a témában

#vegyes
2018.08.20.

Vegyes saláta lisztérzékenyeknek

A nagy nyári melegben könnyű és egészséges ételre vágysz? Próbáld ki a vegyes zöldségsalátát alábbi receptünk alapján! Fogyaszthatják liszt- és laktózérzékenyek, epebetegek, vesebetegek, májproblémákkal és hasnyálmirigy problémákkal küzdők egyaránt.

#recept
2015.03.09.

Kuglóf lisztérzékenyeknek

Az amerikai filmekben olyan sokat emlegetett desszert: a kuglóf. Na de mégis mi ez? És egyáltalán hogy kell elkészíteni? Minderre most választ találsz! Lisztérzékenyeknek is bátran ajánljuk.

#vanília
2015.03.01.

Vaníliás karika liszt-és laktózérzékenyeknek

Névnapja van az egyik liszt- vagy laktózérzékeny barátodnak, családtagodnak? Nem tudod mit süss az ünnepeltnek és a vendégseregnek? Segítünk! Próbáld ki az alábbi recept alapján készült vaníliás karikát!

#káposzta
2015.02.22.

Káposztasaláta laktózérzékenyeknek

Télen egyre kevesebb a vitaminforrás. Miből pótolod a hideg napokon az immunrendszered számára elengedhetetlen anyagokat? Ajánljuk figyelmedbe a káposztasalátát! Fogyasszák bátran keringési problémákkal küzdők, a liszt- és laktózérzékenyek is.

#intelligens
2014.03.31.

Intelligens krémes csontritkulásosoknak

Miért is intelligens ez a krémes? Talán már kevés hozzávalóval gyorsan és egyszerűen el lehet készíteni, esetleg mert csontritkulásosok, lisztérzékenyek, epebetegek, gyomorfekélyesek és hízni vágyók is fogyaszthatják? Készítsd el és döntsd el te magad!

#képviselőfánk
2014.02.28.

Képviselőfánk epebetegeknek

A képviselőfánk kevés anyagból áll, viszonylag olcsó az előállítása, és a legtöbb ember kedvence, ugyanakkor kevesen mernek megpróbálkozni vele. Pedig igazán megéri. Ha vendégeidet ezzel kínálod, nem is fogják elhinni, hogy te magad készítetted és nem cukrászdából hozattad. Bátran fogyasszák epebetegek, lisztérzékenyek, gyomorfekélyesek és hízni vágyók is.

#madártej
2013.03.14.

Madártej epebetegeknek

A madártej széles körben ismert és elterjedt desszert hazánkban. Kis konyhai jártasság szükséges az elkészítéséhez. Ajánljuk lisztérzékenyeknek, epebetegeknek, gyomorfekélyeseknek, csontritkulásban szedvedőknek és hízni vágyóknak is.

#almalé
2011.02.26.

Forró almalé gyomorfekélyeseknek

Nincs is jobb érzés ebben a nagy hidegben, mint hazaérve meginni egy pohár forró almalevet. És milyen egyszerű elkészíteni!

#recept
2011.01.19.

Feketeerdő torta lisztérzékenyeknek

Igazi ínyencséggel szolgálunk mostani receptünkben. A feketeerdő torta egy olyan receptjével ismertetünk meg, amelyet lisztérzékenységben szenvedők és hízni vágyók is bátran fogyaszthatnak.

#narancs
2010.12.18.

Narancs pálinka

Nem csak a hazai gyümölcsök alkalmasak arra, hogy pálinkát főzzünk belőlük.

#csokoládé
2010.12.11.

Fehércsoki likőr

A fehércsoki likőr kifejezetten ünnepi alkalmakra tartogatható ital.