Lélek, emo

#Lélek #emo

6 db cikk a témában

Az önvagdosás és az önbántalmazás okai
#vagdosás
2017.05.31.

Az önvagdosás és az önbántalmazás okai

A barátom vagdossa magát, és egy időben én is hasonlóképp cselekedtem. Én már túljutottam rajta, mert rájöttem, hogy ez egyáltalán nem segít megoldani a problémákat. Azonban hiába próbáltam segítséget kérni a felnőttektől, a legtöbbjük még csak nem is hallott erről a jelenségről...

#optimista
2017.04.05.

12 tipp, ami segít pozitívabban gondolkodni

Az optimizmus erősíti az immunrendszert, segít, hogy egészségesebb életvitelt folytassunk. Az optimisták elégedettebbek, jobban figyelnek magukra, emellett hosszabb életre van kilátásuk, míg a legtöbb pesszimistának magasabb a vérnyomása, idegesebb és a depresszióra hajlamosabb.

Sötét depresszió - Meg nem értett EMO-k?
#emo
2015.04.05.

Sötét depresszió - Meg nem értett EMO-k?

A csapból is az EMO folyik. Mi ez az eddig ismeretlen mánia? divat vagy életfilozófia? Egy újfajta vírus, amely sorban fertőzi a tiniket? Nézzük, mit kell tudni az emókról!

#pesszimizmus
2011.10.11.

Pesszimista országban élünk

A helyzet változatlan - mondja kissé rezignáltan Kurimay Tamás, a Szent János Kórház pszichiátriai osztályának vezető főorvosa, a Magyar Pszichiátriai Társaság elnöke. A rövid és tömör megállapítás arra vonatkozik, hogy egy évvel ezelőtt uniós felmérés készült Európa 27 országának lelki állapotáról, lelki egészségéről.

#pletyka
2011.06.18.

A pletyka hasznos is lehet

A pletyka igen sokféle lehet, érdekes, izgalmas, gonosz, szórakoztató, romboló vagy akár egyszerre mind. Azonban egy új tanulmány szerint a pletykának célja van, nem csupán egy értelmetlen híresztelés.

#emo
2011.05.09.

Emo zene: csak a depressziós tinik hallgatják?

A tinik sokkal inkább depressziósak, ha sok időt töltenek zenehallgatással. Míg azok a tinik, akik sokat olvasnak, kevésbé depressziósak – állítja egy új kutatás. Tehát ez azt jelenti, hogy a My Chemical Romance rossz lenne az egészségedre?