Főoldal / LÉLEK  / emo

LÉLEK emo kategória (16)

Nyelvvizsgára készülsz? Szeretnél egy kis extra energiát a következő sportversenyed közben? Vagy csak jó lenne ellazulni? Segítségedre lehetnek a színek! Lássuk, hogyan!
2020-05-11
Fekete vagyok. Tudok róla, ha az orrom alá dörgölik, nem leszek se világosabb, se sötétebb, de nem is akarok. Ez nem olyan dolog, amit szégyellek, de büszkének se kell rá lennem, mert ez is csak olyan külsőség, mint az, hogy göndör vagy egyenes a hajad. Sokan azt hiszik, emiatt más vagyok, mint a többi ember.
2019-01-31
Lehet, hogy már leültél a szüleiddel megbeszélni az otthoni házirendet, és sikerült is mindenki számára kedvező kompromisszumos megoldást találni. De mindig akad majd olyan alkalom, amikor a függetlenedési vágyad túlfeszítené a szüleid által szabott kereteket.
2017-09-14
A barátom vagdossa magát, és egy időben én is hasonlóképp cselekedtem. Én már túljutottam rajta, mert rájöttem, hogy ez egyáltalán nem segít megoldani a problémákat. Azonban hiába próbáltam segítséget kérni a felnőttektől, a legtöbbjük még csak nem is hallott erről a jelenségről...
2017-05-31
Az optimizmus erősíti az immunrendszert, segít, hogy egészségesebb életvitelt folytassunk. Az optimisták elégedettebbek, jobban figyelnek magukra, emellett hosszabb életre van kilátásuk, míg a legtöbb pesszimistának magasabb a vérnyomása, idegesebb és a depresszióra hajlamosabb.
2017-04-05
Veled milyen gyakran fordul elő, hogy amikor mások olyan dolgokra kérnek tőled, amelyekhez egyáltalán nincs kedved, vagy elintézésük nem is a te feladatod lenne, mégsem utasítod vissza a kérést?
2017-02-18
Vannak dolgok, melyekre igazán szükséged van, és vannak olyanok, amikre nagyon vágysz. A többi pedig véletlenül vándorol a kosaradba a délutáni bevásárlótúra során, hiszen a divatos dolgok közt bóklászva csak megvesz az ember néhány olyan haszontalan dolgot, ami nélkül - valljuk be - még lehet élni.
2015-08-12
Veled is történt már olyan, hogy kivételeztek veled azért, mert szép a szemed, szépen mosolyogtál, vagy egyszerűen csak jobb sportoló vagy a többieknél? Felmerült már benned a kérdés, hogy miért, te mivel vagy jobb, mint a többiek?
2015-02-26
Az öncsonkító fiatalok többsége abbahagyja a szándékos önpusztítást, mire eléri a kamaszkor végét - állapította meg egy tanulmány.
2011-11-28
A helyzet változatlan - mondja kissé rezignáltan Kurimay Tamás, a Szent János Kórház pszichiátriai osztályának vezető főorvosa, a Magyar Pszichiátriai Társaság elnöke. A rövid és tömör megállapítás arra vonatkozik, hogy egy évvel ezelőtt uniós felmérés készült Európa 27 országának lelki állapotáról, lelki egészségéről.
2011-10-11
A pletyka igen sokféle lehet, érdekes, izgalmas, gonosz, szórakoztató, romboló vagy akár egyszerre mind. Azonban egy új tanulmány szerint a pletykának célja van, nem csupán egy értelmetlen híresztelés.
2011-06-18
A tinik sokkal inkább depressziósak, ha sok időt töltenek zenehallgatással. Míg azok a tinik, akik sokat olvasnak, kevésbé depressziósak – állítja egy új kutatás. Tehát ez azt jelenti, hogy a My Chemical Romance rossz lenne az egészségedre?
2011-05-09
A csapból is az EMO folyik. Mi ez az eddig ismeretlen mánia? divat vagy életfilozófia? Egy újfajta vírus, amely sorban fertőzi a tiniket? Nézzük, mit kell tudni az emókról!
2011-04-05
Egy tanulmány készítői, akik több mint hétezer tinédzser fizikai aktivitását vizsgálták, arra a következtetésre jutottak, hogy az érzelmi és magatartásbeli problémák összefüggésben vannak a mozgáshiánnyal.
2010-04-22
Néhányaknak hallgatni egy szerelmes, vagy annak tűnő számot, talán nyálas lehet. De egy nemrégiben Amerikában napvilágot látott felmérés szerint az egyes zenék nem csak a fülünket károsíthatják. Ugyanis a tinik által top előadóknak titulált előadók zenéikkel egy hamis üzenetet küldenek a tiniknek, így fiatalok tömkelege válik egészségtelen kapcsolatok rabjaivá.
2010-01-07
<<  1 2  >>