telefonospanel
#Ezt látnod kell

Kiegészítenéd a zsebpénzed? Egyszerűbb, mint gondolnád!

2021.03.29.
1 perces olvasási idő

Szeretnéd kiegészíteni a zsebpénzed? Esetleg szívesen adakoznál? Regisztrálj a Telefonos Panel közösségi platformra, ahol kérdőívek kitöltésével kereshetsz pénzt és még a barátaidat is meghívhatod. Nagyon jó kiegészítés lehet az ösztöndíj mellé vagy a helyett. (x)

Mi a Telefonos Panel?

A Telefonos Panel egy közösségi platform, ahol a tagok meghívást kapnak kérdőívek kitöltésére. A kérdőívek témái sokszínűek, az aktuális társadalmi ügyektől kezdve az életstíluson át egészen a pénzügyi döntések meghozataláig. A felmérések megbízói lehetnek médiacégek, piackutató ügynökségek vagy egyéb vállalkozások, és az egész lakosságot vagy csak egy bizonyos csoportját célozzák meg.

Minden telefonon kitöltött kérdőívért egy bizonyos számú pontot írnak jóvá az egyenlegeden a kérdőív hosszúságától függően (100-250 pont). A pontok különböző jutalmakra, mint pl. ajándékutalványokra vagy jótékonysági adományokra válthatók be. A kérdőív kitöltése után a pontok 24 órán belül jelennek meg a pontgyűjtő számládon.

Hogyan működik?

  1. Regisztrálj az űrlap segítségével a Telefonos Panel rendszerében, hogy felkereshessenek az aktuális kérdőívek kapcsán. Bárki regisztrálhat, amennyiben elmúlt 16 éves.
  2. Minél több kérdőívre válaszolsz, annál több pontot írnak jóvá a fiókodban.
  3. Pontjaidat beválthatod vásárlási utalványokra vagy támogathatsz velük egy közhasznú alapítványt.

Barátaidat is meghívhatod a panelbe, hiszen minden barát után pontot kapsz, amelyet a pontgyűjtő számládon írnak majd jóvá.

Tovább növelheted esélyed

Ha mindez nem csigázott fel eléggé, minden hónapban kisorsolnak három nyertest az újonnan regisztráltak és az abban a hónapban kérdőívet kitöltők között! Minél több kérdőívet töltesz ki, annál többször szerepel majd a neved a kalapban! Tehát, ha több kérdőívet is segítesz kitölteni, akkor növeled a nyerési esélyed és több pontot is kapsz, amiket biztos jutalmakra válthatsz be.

Regisztrálj, válaszolj a kérdőívekre és vegyél részt a havi sorsolásokon!