Ezt látnod kell, diákmunka

#Ezt látnod kell #diákmunka

4 db cikk a témában

Te is észrevetted, hogy egyre drágább a megélhetésed?
#pénzügy
2023.05.26.

Te is észrevetted, hogy egyre drágább a megélhetésed?

Nem lepődünk meg azon, hogy manapság a te életedben is egyre nagyobb szerepet játszik a pénzügyi tudatosság, hiszen egyre inkább előtérbe kerülnek a jövőtervezés, az anyagi függetlenedés vagy a magasabb életszínvonal szempontjai. A nem túl kedvező gazdasági helyzet bizony a fiatalabb generációk pénzügyi stabilitásában is megmutatkozik, így nem minden esetben kell aggódnod pénzügyi háttered miatt.

#diákmunka
2021.07.09.

Mik a legjobb diákmunkák?

Az otthonról kapott zsebpénz bizony sokszor nem elég. Szerencsére egy csomó király diákmunka érhető el az országban bárhol. Megmutatjuk, hogyan keress diákmunkát és hogy mik a legjobb diákmunkák most a piacon. (x)

#telefonospanel
2021.03.29.

Kiegészítenéd a zsebpénzed? Egyszerűbb, mint gondolnád!

Szeretnéd kiegészíteni a zsebpénzed? Esetleg szívesen adakoznál? Regisztrálj a Telefonos Panel közösségi platformra, ahol kérdőívek kitöltésével kereshetsz pénzt és még a barátaidat is meghívhatod. Nagyon jó kiegészítés lehet az ösztöndíj mellé vagy a helyett. (x)

#álmok
2015.03.07.

Téged mi tart vissza álmaid megvalósításától?

Szerinted az emberek miért nem mernek küzdeni az álmaikért? Számos indokot fel tudnánk sorolni, ami ellehetetlenítheti a vágyainkhoz vezető utat, ám a megkérdezettek meglepő többségben egy választ adtak: a félelem a legnagyobb akadály.