/ TEST / Urológusok rendelnek a ne...
  2009-11-03

Urológusok rendelnek a neten!

Most indulnál szexuális felfedezésre, vagy már megtetted? Kérdéseid vannak, de nem mered senkinek sem feltenni? Most megteheted: a neten keresztül! (x)

Fordulj szakértőinkhez, segítenek! Kattints a www.ferfiegeszsegor.hu oldalra!

 

- hirdetések -


Legyen szó szexualitásról, fertőzésekről, vagy akár a nemi szerveket érintő fejlődési rendellenességről, minden témában válaszra találhatsz – ráadásul névtelenül teheted fel kérdéseidet is. Legyen akármilyen kényes vagy intim: megtudhatod, hogy problémáiddal milyen szakrendelést kell felkeresned, és milyen vizsgálatok és kezelések lehetnek szükségesek a gond megoldása érdekében. Az orvosok a rendelési idejükben segítenek neked tanácsaikkal, javaslataikkal.

Apa-Fiú rovatunk apáknak és fiúknak egyaránt segít, hogy megbeszélhessétek a szexualitással és a férfiegészséggel kapcsolatos kérdéseket! A rovatban olvashattok közéleti személyiségek, illetve orvosok fiaikkal való kapcsolatáról is. Elsőként Mihályi Győző színész és fia  árulta el nekünk, hogy miként zajlottak a nagy beszélgetéseik.

A most hároméves FÉRFI EgészségŐr Klubnak már több, mint 7500 tagja van. A Klub célja, hogy teljes körű tájékoztatást nyújtson betegségekről és a legkorszerűbb gyógymódokról, és így a férfiak fizikailag és szellemileg egészségesebb, boldogabb, teljesebb életet élhessenek.

FÉRFI EgészségŐr Klub Kvízjáték

Vegyetek rész a FÉRFI EgészségŐr Klub 2009. december 1-ig tartó kvízjátékában! A helyesen válaszolók között 20 db Bringóhintó ajándékutalványt sorsolunk ki!


A játékhoz, kattintsatok a www.ferfiegeszsegor.hu oldalra!

 

Kapcsolódó cikkek