/ SZEX / 10 érdekes tény a csókoló...
  2015-03-12

10 érdekes tény a csókolózásról

+16
Oldalunk nyíltan foglalkozik a szexualitással. Cikkeink olvasása 16 éven felülieknek ajánlott!
Csókolózni minden szerelmes szeret. Sokan azt hiszik, mindent tudnak a csókról. Te is? Akkor nézzünk néhány érdekes tényt róla!

- hirdetések -

1. Az ember nyelvében van a legtöbb idegvégződés – még az ujjbegyeinknél is több, ezért annyira jóleső  a csókolózás, és ezért az egyik legjobb előjáték, amit  valaha kitaláltak.

2. Búcsúcsók? Nagyon árulkodó lehet. Figyeld meg milyen búcsúcsókot vált veled a pasid. Hosszút és érzékit?  Kis rövidet, úgy kutyafuttában? Néha el is felejtkezik róla? Ha elfelejti, vagy semmi érzelmet nem visz bele a csókba, akkor valószínűleg maga sem tudja mit szeretne ettől a kapcsolattól.

3. A férfiak 40%-a állítja, elég egy hosszú, forró, érzéki csók és máris hangulatba jönnek…. Szóval nem igaz, hogy a pasiknak nem számít  a csókolózás, nekik is ugyanolyan fontos. Sőt 10%-uk szerint fontosabb, mint a szex.

4. Intimebb a csók, ha csókolózás közben a csípődet és a melledet a pasid testéhez nyomod (vagyis olyan szorosan hozzásimulsz, ahogy csak bírsz) és átkarolod, simogatod a nyakát.

5. A pasik bár nem vallják be,  de imádják ha a nyakukat vagy a fülüket csókolgatják…

6. Egy átlagos nő egész életében, ha összeadjuk, körülbelül 15 vagy 20 napot tölt csókolózással.

7. Egy átlag nő körülbelül 20 férfit csókol meg, mielőtt férjhez megy… vagyis ez azt jelenti, hogy ennyi békát kellene megcsókolni, hogy találj egy herceget?

8. A csókolózás jót tesz az egészségnek – javítja  a keringést, kalóriát éget el, és enyhíti a fájdalmat.

9. A nagy X jelet a csók helyett már a középkorban is használták az emberek, igaz akkor elsősorban a tisztelet jele volt, mivel azonban megcsókolták a jelet, idővel a csók jelévé vált.

10. A leghosszabb csók 33 és fél órán át tartott (egy amerikai szerelmespár jóvoltából), a leghosszabb filmes csók pedig 5 és fél percig), aki meg akarja dönteni valamelyik rekordot, annak sok sikert!

(fokuszbanano.hu, lifestyle.com)