Vágyak, csók

#Vágyak #csók

18 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
Különleges csókfajták: te már ismered?
#csók
2024.01.28.

Különleges csókfajták: te már ismered?

A csók magasan a legjobb szerelmi játék, sőt, nevezhetjük kommunikációs eszköznek is, hiszen nagyon sok érzelmet, szenvedélyt közvetít, szavak nélkül is kifejezi azt, amit egyébként is elég nehéz megfogalmazni.

Csókkatasztrófák és kezelésük
#romantika
2023.12.29.

Csókkatasztrófák és kezelésük

A csók az egyik legizgalmasabb első lépés egy párkapcsolatban: intimitást, bizalmat és kölcsönös érzelmeket takar. Létezik azonban néhány olyan dolog, ami egyszerűen megöli a romantikát.

Fájdalmas petting: hogyan kerülhető el?
#petting
2023.08.18.

Fájdalmas petting: hogyan kerülhető el?

Egy komoly kapcsolatban elérkezik az idő, amikor egy túlfűtött estén úgy határoztok, hogy szeretnétek egy lépéssel továbbmenni a kapcsolatotokban, mármint, ami a dolog testi részét illeti. A szexet megelőzően kifejezetten fontos egymás felfedezése, vagyis a petting is.

A csók árnyoldalai
#csók
2023.03.22.

A csók árnyoldalai

A csókolózás jó dolog, izgalmas, érzelmes és mindenki nagyon várja a legelsőt. Ám lehet negatív oldala is. Néhány gondolat, amit jó, ha tudsz a csókolózás veszélyeiről.

7 tipp, hogy feledhetetlenné tedd - első csók
#csók
2022.09.17.

7 tipp, hogy feledhetetlenné tedd - első csók

Azok, akik már túl vannak életük első csókján, mindent tudnak róla: kivel, mikor, hol történt és milyen volt. Akik még soha nem csókolóztak, azok pedig kíváncsian várják, milyen érzés is lesz.

#szex
2020.08.23.

Szexuális vonzódások

Mindegyikünknek vannak a szexualitással kapcsolatos érzései, és ez így természetes. Életünk során ezek az érzések változnak, fejlődnek, gyerekkorunktól a serdülőkoron keresztül egészen a felnőttkorig, mindvégig meghatározóak maradnak.

#csók
2020.03.20.

10 érdekes tény a csókolózásról

Csókolózni minden szerelmes szeret. Sokan azt hiszik, mindent tudnak a csókról. Te is? Akkor nézzünk néhány érdekes tényt róla!

#csók
2017.07.10.

Miről árulkodik egy srác csókja?

A csók magasan a legjobb szerelmi játék. Rengeteg érzelmet, szenvedélyt fejezhettek ki, ráadásul szavak nélkül közölhetitek érzelmeiteket. Vajon mit árul el, ahogyan egy srác csókol?

#szex
2016.06.23.

Vallásos szüleim miatt lemaradok a szexről

Szigorúan vallásos családban nőttem fel, és most egy keresztény magániskolába megyek. Felsős leszek, de már régóta érzem, hogy ez az iskola meg a vallásos dolog nem jó nekem.

#petting
2016.01.07.

Mi történik orgazmus közben?

A férfi és női szexuális reagálás fokozatai nagyon hasonlóak. Milyen út vezet az orgazmusig? Miért van az, hogy a nők látszólag nehezebben jutnak el az orgazmusig?

#önmegtartóztatás
2013.11.06.

Van élet a szex előtt is!

Az önmegtartóztatás a nem kívánt terhesség megelőzésének legegyszerűbb módja. Legegyszerűbb? Amikor már mindenki „azt csinálja”, s az agyad csöndes tiltakozását elnyomja a tested hangos vágyakozása? Írásunkkal segíteni szeretnénk nektek, hogy a pillanat hevében meggondolatlanságból ne kövessetek el butaságot.

#szexuális bűnelkövetők
2012.05.01.

Szűz fiú mint internetes szexuális bűnelkövető?

Sajnos nem Jamie az egyetlen, aki a szülők oda nem figyelése miatt a pornó áldozatául esett. Egyre több fiatalnál okoz komoly szexuális zavarokat a pornó, és amíg a szülők nem tesznek valamit azért, hogy ezt megakadályozzák, addig ez a szám csak tovább fog nőni.

#anorexia
2011.06.08.

Anorexia és szex: a kettő együtt nem megy

Az anorexiások nagy többségénél a nemi élet mondhatni feledésbe merül, a kóros soványság ugyanis negatív hatással van a szexualitásra. Ennek több oka is lehet.

#szüzesség
2011.04.14.

Amit a szüzességről tudnod kell

Amikor serdülőkorba lépsz, találkozol egy új szóval: „szüzesség”. De lehet, hogy nem világos neked, hogy mit is jelent ez pontosan. Azt, hogy „szűz”, gyakran használjuk arra az illetőre, aki még nem létesített senkivel szexuális kapcsolatot. Valójában nincs egyetlen, egyértelmű meghatározás arra, hogy mi is a szüzesség.