/ SZEX / Miről árulkodik egy srác ...
  2010-09-16

Miről árulkodik egy srác csókja?

+16
Oldalunk nyíltan foglalkozik a szexualitással. Cikkeink olvasása 16 éven felülieknek ajánlott!
A csók magasan a legjobb szerelmi játék – rengeteg érzelmet, szenvedélyt fejezhettek ki, ráadásul szavak nélkül közölhetitek érzelmeiteket.

- hirdetések -

Nyelves

- Nem érdekli, hogy az utcán vagy az iskolában vagytok, mindig használja a nyelvét – egy ilyen pasi élvhajhász, szenvedélyes, igazán tud szeretni. Ha zavar, hogy ilyen forróvérű, mondd meg neki, hogy neked ez sok: nem szabad színlelned egy ilyen temperamentumos fiúnál.

A homlokcsókos

- Mániája, hogy homlokodra vagy arcodra nyom puszit? Tartózkodó és visszafogott pasiról lehet szó, aki fél kimutatni az érzelmeit – nem akar kiszolgáltatott helyzetbe kerülni. Mindenképpen határozottan, de közben gyengéden bánj vele!

Zárt ajkú

- Hosszasan, zárt ajkakkal tapad a srác a szádra? Szelíd fiúról van szó, aki gyengéd, sosem ártana neked, melegszívű és sokra tartja kettőtök kapcsolatát. Barátságos és gyakorlatias, szinte mindenben kérhetsz tőle segítséget – néha kimért lehet, de ilyenkor csábítsd el egy kicsit, vedd rá egy kis huncutságra.

Harapdálós

- Egy-egy csók alatt úgy viselkedik, mintha felfalná az ajkaidat? Hevesnek és macsónak akarja feltüntetni magát, pedig a lelke mélyén fél attól, hogy elhagyod. Lelkiismeretes és becsületes, mindig számíthatsz rá. Éreztesd vele, hogy mennyire szereted.

Ajakcsücsörítős

- Ezt a srácot nehéz meghódítani, bizalmatlan mindenkivel és lassan nyílik meg. Általában elrejti az érzelmeit, fontosabbnak tartja ennél a józan eszét. Komoly témákról beszélget, viselkedésével a sebezhetőségét akarja eltakarni. A srácnak kifinomult a szépérzéke, ezért csak igazi műkincsekkel jár – légy büszke! :)

Cuppanós

- Ha legtöbbször cuppan a puszi, akkor a srác még mindig kisgyermek. Gondtalan, vidám, felhőtlenül él, bájos típus, a legtöbben csak olvadoznak tőle. Tudja, hogy lehetetlen rá haragudni, ezt gyakran ki is használja – vigyázz vele, mert elég csalfa lehet!

(Gy.A.)

 

  Kapcsolódó cikkek

 

ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
eddig 1 hozzászólás érkezett
Szitti írta:
Dátum 2010-09-22 13:45:03
és ezt vki momolyan is veszi?:)minden csok más és a társhoz alkalmazkodik...persze van benne egyéni,de simán irányithato...én nem hiszek ebben a cikkben