csók
#Vágyak

Miről árulkodik egy srác csókja?

2017.07.10.
1 perces olvasási idő

A csók magasan a legjobb szerelmi játék. Rengeteg érzelmet, szenvedélyt fejezhettek ki, ráadásul szavak nélkül közölhetitek érzelmeiteket. Vajon mit árul el, ahogyan egy srác csókol?

Nyelves

Nem érdekli, hogy az utcán vagy az iskolában vagytok, mindig használja a nyelvét – egy ilyen pasi élvhajhász, szenvedélyes, igazán tud szeretni. Ha zavar, hogy ilyen forróvérű, mondd meg neki, hogy neked ez sok: nem szabad színlelned egy ilyen temperamentumos fiúnál.

A homlokcsókos

Mániája, hogy homlokodra vagy arcodra nyom puszit? Tartózkodó és visszafogott pasiról lehet szó, aki fél kimutatni az érzelmeit – nem akar kiszolgáltatott helyzetbe kerülni. Mindenképpen határozottan, de közben gyengéden bánj vele!

Zárt ajkú

Hosszasan, zárt ajkakkal tapad a srác a szádra? Szelíd fiúról van szó, aki gyengéd, sosem ártana neked, melegszívű és sokra tartja kettőtök kapcsolatát. Barátságos és gyakorlatias, szinte mindenben kérhetsz tőle segítséget – néha kimért lehet, de ilyenkor csábítsd el egy kicsit, vedd rá egy kis huncutságra.

Harapdálós

Egy-egy csók alatt úgy viselkedik, mintha felfalná az ajkaidat? Hevesnek és macsónak akarja feltüntetni magát, pedig a lelke mélyén fél attól, hogy elhagyod. Lelkiismeretes és becsületes, mindig számíthatsz rá. Éreztesd vele, hogy mennyire szereted.

Ajakcsücsörítős

Ezt a srácot nehéz meghódítani, bizalmatlan mindenkivel és lassan nyílik meg. Általában elrejti az érzelmeit, fontosabbnak tartja ennél a józan eszét. Komoly témákról beszélget, viselkedésével a sebezhetőségét akarja eltakarni. A srácnak kifinomult a szépérzéke, ezért csak igazi műkincsekkel jár – légy büszke! :)

Cuppanós

Ha legtöbbször cuppan a puszi, akkor a srác még mindig kisgyermek. Gondtalan, vidám, felhőtlenül él, bájos típus, a legtöbben csak olvadoznak tőle. Tudja, hogy lehetetlen rá haragudni, ezt gyakran ki is használja – vigyázz vele, mert elég csalfa lehet!

(Gy.A.)