Vágyak, kórokozók

#Vágyak #kórokozók

11 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
Hogyan mondd el a partnerednek, hogy nemi betegséged van?
#szex
2023.05.23.

Hogyan mondd el a partnerednek, hogy nemi betegséged van?

Nem könnyű elmondani a barátodnak vagy barátnődnek, hogy szexuális úton terjedő betegséged van. Elképzelted már azt, hogy hogyan mondanád el a társadnak, ha ilyenfajta betegséged lenne? Ez egy igen kényes téma, ráadásul sosem tudhatod, hogy a társad mit fog reagálni rá. De bármilyen nehéz is legyen, sokkal jobb, mintha nem mondod el. Neked is jól esik, ha a partnered őszinte veled.

A csók árnyoldalai
#csók
2023.03.22.

A csók árnyoldalai

A csókolózás jó dolog, izgalmas, érzelmes és mindenki nagyon várja a legelsőt. Ám lehet negatív oldala is. Néhány gondolat, amit jó, ha tudsz a csókolózás veszélyeiről.

Nem szexuális úton terjedő nőgyógyászati fertőzések
#nem szexuális úton terjedő fertőzések
2022.10.28.

Nem szexuális úton terjedő nőgyógyászati fertőzések

Napjainkban egyre több női fórumon olvashatjuk, hogy a nőgyógyászati és urológiai fertőzések gyakran éveken keresztül fájdalmas és kellemetlen panaszokat okoznak, amelyre számos nő kétségbeesetten keresi a megoldást. Mik a leggyakoribb kórképek?

#szex
2020.01.29.

Veszélyes szexjátékok

Egyre inkább terjednek a médiában a szokatlan, néha veszélyes szexuális játékok, ennek hatására a kevéssé tájékozott kamaszok könnyen esnek abba a hibába, hogy nem mérik fel kellően ezen „játékok” veszélyét, rizikóját, és könnyen szereznek maradandó károsodást maguk vagy partnerük számára.

#csók
2017.07.10.

Miről árulkodik egy srác csókja?

A csók magasan a legjobb szerelmi játék. Rengeteg érzelmet, szenvedélyt fejezhettek ki, ráadásul szavak nélkül közölhetitek érzelmeiteket. Vajon mit árul el, ahogyan egy srác csókol?

#esemény utáni tabletta
2016.05.30.

Esemény utáni tabletta: akkor is véd, ha többször volt aktus?

Mennyire befolyásolja az esemény utáni tabletta hatását az, ha egy alkalommal többször is történik közösülés és nem védekezem? Ugyanaz a hatás várható attól függetlenül, hányszor létesítettem védekezés nélküli szexuális kapcsolatot az adott este folyamán? A szakértő válaszol.

#szexuális élet
2016.05.25.

A szerelmi élet egészségügyi veszélyei

Gombák, vírusok, baktériumok. A leggyakoribb okozói a szexuális úton terjedő betegségeknek. Évente több ezren fordulnak orvoshoz nemi betegség miatt, érdemes tehát a rettegett AIDS mellett a gyakoribb problémák ellen is védekezni. Dr. Hintalan Albert, nőgyógyásza a megelőzés jelentőségéről beszélt.

#szex
2016.05.10.

7 gyakori tévhit a nemi életről

Milyen esélyed van a WC ülőkéről betegséget szerezni, teherbe eshetsz-e az első szex során, vagy a menstruációs időszakban? Mi az összefüggés a sürgősségi fogamzásgátló és az abortusz között, elhízáshoz vezetnek-e a fogamzásgátló tabletták? Íme, a válaszok!

#menstruáció
2014.09.26.

Fájdalmas volt az első alkalom. Hogyan tovább?

Kedves Szakértő! Az első szex szörnyű élmény volt, a partnerem durva volt és mélyre hatolt. Ez körülbelül három hónapja történt. Előfordulhat, hogy a vagina sérül a szextől?

#fiú
2011.03.28.

Nemi erőszak: veled is megtörténhet!

Valószínűleg azt gondolod, hogy ez veled soha nem történhet meg, pedig ezt nem tudhatod. Nem lehet előre kiszámolni, hogy mikor kerülsz olyan helyzetbe, hogy neked vagy a barátodnak, esetleg családtagjaidnak szüksége lesz a segítségedre! Ezért fontos, hogy tudatosítsuk a tényeket és ne legyintsünk rá, hogy velünk úgysem történhet meg!