/ RECEPTEK

RECEPTEK kategória (393)

Átjönnek a barátnőid és nem tudod őket mivel kínálni? Készíts egy bogyós frappét, mutatós, finom és nagyon egészséges! Ha barátnőid közt van lisztérzékeny, keringési problémákkal küzdő vagy allergiás, az sem baj. Fogyasszátok közösen!
2014-08-11
Még mindig nem tudsz fütyülni? Próbálkozz tovább az alábbi főzelékünkkel! Bátran próbálják ki cukorbetegek, epebetegek, keringési problémákkal küzdők és gyomorfekélyesek is!
2014-08-06
Nem gondolnád, hogy összeillik a barack, a gomba és a curry, igaz? Próbáld ki az alábbi receptet és győződj meg magad róla! Lisztérzékenyek is fogyaszthatják.
2014-07-15
A horiatiki ízvilága jellegzetes és nagyon gazdag. Egyediségét a tofu és az oregano kölcsönzi. Elkészítése eegyszerű, és garantáltan megéri a fáradozást! Ajánljuk laktóz- és lisztérzékenyeknek, keringési problémákkal küzdőknek.
2014-06-28
Nyári meleg napokon mi esne jobban egy hűsítő eperturmixnál? Készítsd el gyorsan, könnyedén házilag alábbi receptünket követve.
2014-06-25
Könnyű, nyári étel, halételekhez jól illik alábbi salátánk. Egészséges, friss és vitamindús, fogyaszd hát egészséggel! Ajánljuk lisztérzékenyeknek és keringési problémákkal küzdőknek is.
2014-06-23
Muszáj megvenni a méregdrága fagyit, aminek esetenként nincs is természetes íze? Nem. Készítsd el otthon olcsón, egészségesen és saját ízlésed szerint. Alábbi receptünket lisztérzékenyeknek, csontritkulásosoknak , crohnosoknak és keringési problémákkal küzdőknek ajánljuk.
2014-05-05
"Pitában vagy tálban?" Hányszor hallottad már ezt a kérdést a gyrososnál? Itt az ideje, hogy a mai gyrosodat magad készítsd el. A gyros hús 10 perc alatt kész, a saláta gyorsan elkészül, a pitát alábbi receptünk alapján könnyen elkészíthető. Tojásalleriásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek is ajánljuk.
2014-04-11
Gofri, na de sósan? Igen! Margarinnal, lekvárral, mézzel és mogyoróvajjal is egyaránt finom. Fogyaszthatják laktóz- és lisztérzékenyek egyaránt!
2014-04-08
Raffaello, többet mondd minden szónál, főleg ha nem vesszük, hanem magunk készítjük! Kedveskedj párodnak, barátaidnak és családodnak is.Bátran fogyaszthatják lisztérzékenyek és hízni vágyók egyaránt!
2014-04-07
A túrótorta egyaránt a gyermekek és a felnőttek kedvence. Ha vendéged jön ne rohanj a cukrászdába, hanem készítsd el otthon magad! Ajánljuk lisztérzékenyeknek, hízókúrázóknak, keringési problémákkal küzdőnek, gyomorfekélyeseknek, epebetegeknek, csontritkulásosoknak.
2014-04-06
Egy gyors és finom előételt szeretnél készíteni? Akkor az alábbi receptünk pont neked való! Lehetetlen elrontani, tehát biztos társad lesz akkor is, ha vendégeket vársz. Bátran kínáld vele epebeteg, gyomorfekélyes, crohnos és májproblémákkal küzdő barátaidat, rokonaidat is!
2014-04-05
Gesztenyés párnácskák, na de szendvicssütőben? Igen, lehetséges! Készítsd el ezt a finomságot és kínáld vele laktózérzékeny, lisztérzékeny, allergiás és hízni vágyó vendégeidet!
2014-04-01
Miért is intelligens ez a krémes? Talán már kevés hozzávalóval gyorsan és egyszerűen el lehet készíteni, esetleg mert csontritkulásosok, lisztérzékenyek, epebetegek, gyomorfekélyesek és hízni vágyók is fogyaszthatják? Készítsd el és döntsd el te magad!
2014-03-31
Szeretnéd valami finom harapnivalóval megkínálni vendégeidet, de nincs sok időd? Piríts kenyeret és mire kipattan a pirítós, addig a tojáskrém is elkészül. Bátran kínáld lisztérzékeny barátaidat is!
2014-03-27
<<  1 ... 4 5 6 7 8 ... 27  >>