Tesommal elkövetett bűnök amitől nem tudok szabadulni! mi tévő legyek?

2023.06.17.
Kedves Doktor Nő/ Úr!
20 éves vagyok az édesanyámmal élek van egy 16 éves öcsém . Az öcsémmel egy szobában lakunk így sajnos egyikünknek sincs magánszféránk nem tudunk egyedül lenni. A tesom sajnos rászokott a maszturbációra és engem ez nagyon zavar. Hogy amikor itt vagyok ő akkor kezdi el csinálni és nem érdekli hogy itt vagyok és nem szégyenlős kiveszi és úgy csinálja kénytelen vagyok kimenni mert hiába szolok rá hogy rakja el nem rakja. Anyukámnak nem akartam szólni erről mert van elég problémája.
Az egyik este mikor már majdnem elaludtam arra lettem figyelmes hogy valami folyik le a vállamrol meg valami ráment a hajamról és hallom hogy az öcsém nyög meg szuszog. Megnézem megszagolom hát ez sperma az öcsem rám élvezett az ágyából rám spriccelt.
Lekevertem neki pofont és azt mondta hogy nem kéne kivernie ha lenne baratnője vagy ha kiverném neki akkor nem verné soha többet ki . Arra kért hogy elígétsem ki őt. Én már nagyon untam hogy maszturbál és már ez volt az utolsó csepp a pohárba és belementem hogy jó kiverem neki csak ne maszturbáljon itt a szobába . A fürdőbe nem szereti csinálni se a wcn. Másnap kivertem neki nagyon jól esett neki megköszönte . Este furdés után bementem a szobámba és látom hogy az öcsém az ágyomon épp elélvez tele élvezte az ágyneműmet. Mit csináljak még hogy vége legyem ennek a szörnyűségnek ? De ez nem minden mondta hogy nyugodjak meg nekem se ártana ha levezetném a feszültséget és kényeztetne a nyelvével odalent. Sajnos belementem és át léptem már egy határt amit nem engedhetnénk meg magunknak mivel édes testvérek vagyunk. De az jól eset hogy miközben kényeztetet én élveztem az arcára és visszaadtam. Mi tévő legyek?

Szakértőnk válasza a Tesommal elkövetett bűnök amitől nem tudok szabadulni! mi tévő legyek? kérdésre

Kedves Levélíró! Mindkettőtöknek fontos lenne a másik intim szféráját tiszteletben tartani és a saját kortárskapcsolataitotokra fordítani a figyelmet. Az öcséd a saját szexuális problémáiba vont bele ezzel, ami mindkettőtökre negatív hatással lesz. Húzd meg a határt, fektesd le a szabályokat és védd meg az énhatáraidat. Ha szükséges,mert nem hatékony az önmagadért való kiállás,kérd édesanyád segítségét.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor