Miért beszélget más lánnyal?

2018.05.10.
Kedves Szakértő!
Kezdem az elejéről... Párommal 4 és fél éve vagyunk együtt. Mindketten 20 évesek vagyunk, a kapcsolatunkban minden rendben működött, úgy gondolom most is, egy apró hibát kivéve. Szeretjük egymást, kisebb nagyobb veszekedések voltak, mert melyik kapcsolatban nincsen.. :)
Szóval az lenne a panaszom, hogy körülbelül 2 hete barátom elkezdett beszélgetni egy lánnyal, aki volt munkatársa volt, csak kirúgták. Napi szinten beszélnek, csak akkor nem, azokon a napokon, amikor együtt vagyunk. A beszélgetéssel nem is lenne olyan nagy baj, viszont, én úgy érzem, hogy a lány előtt letagad engem, amiből ebből úgy jöttem rá, hogy amikor egyik hétvégén barátomnál voltam, akkor a lány megkérdezte, hogy mit csinál a hétvégén, és azt írta, hogy "dolgozik", nem az hogy barátnőmmel leszek. Ez engem nagyon zavar, hogy meg sem említ neki. Meg volt egy olyan kérdés is, hogy "voltál már szerelmes"? és a barátom válasza az volt, hogy "voltam". Mi az hogy volt? most nem az?
Egyébként onnan jöttem rá, hogy beszélget valakivel, hogy egyszer amikor a telefonját néztük akkor véletlen megnyílt a messenger. Kérdeztem hogy ki ez az XY? és elmondta ugye, hogy munkatársa volt stb..
Bele-bele nézek ezekbe a beszélgetésekbe, tudom hogy nagyon csúnya dolog, de ha nem kérdezem meg, hogy ki ez a lány akkor el sem mondta volna, hogy beszélget valakivel.
Másik dolog is ide kapcsolódik, hogy találkozót beszéltek meg (azt hiszem jövőhétre), és ezt sem mondta el nekem, és szerintem nem is fogja. Nagyon bánt engem ez a dolog, és nagyon szomorú vagyok hogy másokkal akar találkozgatni, miközben én itt vagyok neki, szeretem stb.. Még soha nem volt ilyenre példa, hogy más lánnyal beszélgetett volna. Ön szerint mit csináljak? Stresszben vagyok minden áldott nap, -amit nem mutatok ki- alig eszem, esténként sírok. Tudom ez nem nagy dolog, de mint írtam ilyen még nem fordult elő velem.
Egyébként mondta, hogy nem fog megcsalni, sem elhagyni, és hogy nem érdekli más lány.. De azt is mondta, hogy nem beszélnek napi szinten.
Nem tudom mit csináljak, minden esetre kivárom a végét, én bízom benne teljes mértékben, hogy nem fog megcsalni, de azért rosszul esik,hoyg letagad.
Köszönöm mielőbbi válaszát!

Szakértőnk válasza a Miért beszélget más lánnyal? kérdésre

Kedves Levélíró! Akármi is van a háttérben, a bizalom elvesztésének a veszélye miatt mindenképpen jó volna tisztázni a helyzetet és a későbbiekre vonatkozóan a határokat.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor