Most mit tegyünk a párommal?

2015.10.15.
Kedves Doktornő!
2 éve vagyok párkapcsolatban, és a párommal egyfolytában csak veszekszünk. És méghozzá azon, hogy nem tudunk lefeküdni egymással, és sosem tudunk kettesben lenni. Én 16 éves vagyok, a párom 17 éves.
Már kb. 10 hónapja csak emiatt veszekszünk. Sokszor arra az elhatározásra jutottunk, hogy megtörténjen az első alkalom. (Kifelejtettem azt, hogy mindketten szüzek vagyunk.) Csak sajnos amiatt vannak kétségeim, hogy anyukám meg apukám megtudja. Pedig sajnos sokszor nem tudunk egymásnak ellenállni, túlságosan szeretjük, imádjuk egymást, és néha úgy érezzük, hogy nem tudunk várni. Természetesen mindketten azt szeretnénk, hogy az első alkalom tökéletes legyen, de már nincs ötletünk, nem tudunk mit tenni, hogy legalább egy teljes napra elmenjünk valahová.
Kérem, adjon valami tanácsot!
Előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a Most mit tegyünk a párommal? kérdésre

Kedves Levélíró!

Valóban fontos, hogy a szexuális együttlétek (főleg az első tapasztalatok) nyugodt körülnyek között történjenek meg. Nem biztos, hogy egy egész napra lenne szükségetek: pár óra már elég lehet a ráhangolódásra. Azonban ha a szüleid miatt kétségeid vannak, akkor nem biztos, hogy készen állsz erre. Az nem derül ki, hogy miért ellenezhetnék ők (az életkorotokat kivéve) az együttlétet. Lehet, érdemes volna a témáról beszélned legalább édesanyáddal, pl. megkérheted, hogy kísérjen el az első nőgyógyászati vizsgálatodra. Bűntudat nélkül mindenképpen ideálisabb megélni az elős aktust.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor