Biszexuális lennék?

2015.07.06.
Tisztelt doktornő! Önismereti problémával szeretnék segítséget kérni.Majdnem 16 éves,hétköznapi lány vagyok,de az utóbbi időben minden megváltozott.
Amikor óvodás voltam,és egészen általános iskola 2-3.osztályáig fura játékokat játszottam a lány barátnőimmel.Csókolóztam velük,és eljátszottunk különböző jeleneteket,amiknél mindig megismerkedett egy fiú és egy lány,majd lefeküdtek.Ilyenkor általában bugyiban (vagy nagyon ritkán anélkül) egymásra feküdtünk a barátnőmmel.Illetve emlékszem,hogy kíváncsian lapozgattam mindig apukám Playboy magazinjait.Ez a hülyeségem utána elmúlt,és pár évre rá anyukámnak is elmondtam,azt mondta hogy minden kisgyerek csinál badarságokat,és ezzel meg is nyugtatott.Alsóban nyilván nem tetszett vagy vonzott senki,azt se tudtam mi az a szerelem.
Aztán felsőben elkezdtem kamaszodni,ezzel együtt pedig vonzalmat érezni csak és kizárólag a fiúk után,és egy pillanatra sem fordult meg bennem a gondolata annak,hogy egy lányhoz vonzódjak.
Ezután tavaly elkezdtem a gimit,továbbra is csak és kizárólag a fiúk érdekeltek,jártam is egy fiúval,de nem lett valami szép vége.A gimiben ismertem meg a legjobb barátnőmet is.Nagyon fontos nekem,nagyon szoros a kapcsolatunk,nagyon szeretem.Egyszer májusban nála aludtam,fenn maradtunk sokáig,beszélgettünk mindenféléről,jó volt.Másnap mondta,hogy volt pár alkalom éjszaka,amikor nagyon megakart csókolni.Én erre először nem tudtam mit reagálni,aztán végül azt mondtam neki,hogy ha máskor is rájön az ilyen,nyugodtan csókoljon meg.Erre a beszélgetésre pár napra ismét ott aludtam,és direkt "szivatott",arra rakta a fejét amerre én,direkt közel az enyémhez,és a végén adtam neki egy gyors szájrapuszit.Aztán ő adott egyre többet,és a vége az lett,hogy azt az éjszakát végig csókolóztuk.Ezután az eset után szokásunká vált a csókolózás,de persze csak privátban.Egy hónapig kb csak csókolóztunk,majd a barátnőm egyre jobban kezdett nyitni felém testileg:először csak tapizott,azután pedig szépen fokozatosan eljutottunk egészen az orális szexig bő egy hónap alatt,de én soha nem csináltam vele többet a csóknál,még letapizni sem voltam képes,egyszerűen nem tudtam megtenni.
"Természetessé" vált,hogy hogyha náluk alszom,valami történik,így mind ketten vártuk.Amíg ez a "kapcsolat" nem kezdődött el,nekem eszembe se jutott egy ágyba bújni egy lánnyal,illetve nem volt semmiféle szexuális kapcsolatom fiúval a tapizáson kívül.
Amíg "csak" csókolóztunk,addig nem kérdőjeleztem meg a szexualitásom,de miután elmélyültek a dolgok,teljesen kétségbe estem,és már huzamosabb ideje nem tudtam leakadni erről a témáról,pedig a fiúkba tudok beleszeretni,és csak ők okoznak lepkéket a hasamba,és nem tudom magam elképzelni ahogy összeházasodom egy nővel,férjet szeretnék és gyerekeket.De felizgatott a csókolózás és a többi köztünk történt dolog is,illetve azóta jobban megnézem a nőket,felizgat a leszbikus pornó,és eltudok képzelni egyoldalú szexuális kapcsolatot lánnyal,amiben csak én kapok tőle,de én képtelen lennék viszonozni.Ez az egész nagyon összezavart.Egyébként már abba hagytuk,közös megegyezés alapján.
Ön szerint biszexuális vagyok?Mi a véleménye a történtekről?A későbbi kapcsolataimat be fogja folyásolni ez az "incidens"?
Előre is köszönöm szépen a válaszát!

Szakértőnk válasza a Biszexuális lennék? kérdésre

Kedves Levélíró!

Az óvodás kori szexuális élmények alapján nem merülne fel a biszexualitás. A jelen élmények sem feltétlenül mutatnak ebbe az irányba: elképzelehető, hogy csupán a tiltott dolog iránti kíváncsiság vezérelt. A későbbiekeben választ kapsz majd a kételyeidre azzal, hogy más helyzetekeben, más lányok is vonzalmat ébresztenek-e majd benned, lletve hogy hogy éled majd meg a heteroszexuális kapcsolataidat. Sok kamaszban merül fel manapság ez a kérdés, aminek hátterében állhat a társadalom jelen - talán túl -nyílt szexualitáshoz való hozzáállása.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor