Ez normális?

2015.03.21.
Tisztelt válaszadó!
16 éves fiú vagyok. Hetente háromszor nézek pornót. Azt kell tudni anyámról,hogy csinos 39 éves nő, nagyon kedves stb. Viszont amikor elmegy fürdeni mindig a nappaliban vetkőzik le. Ez eddig nem igazán zavart de az utóbbi egy két hónapban egyre jobban igen.(szégyellem is magam emiatt). Nem hosszú nyálcsorgatásokról van itt szó csak oda kapom a fejem és el onnan. 1 Ez normális e?
Amikor a vécén épp a nagydolgomat végzem anyám mindig bejön, hogy van e wc papír, kéztörlő és ilyenek.2 Lehet ,hogy meg akarja nézni a kukimat?
Havonta együtt alszunk, összebújunk , beszélgetünk és kis kifli nagy kifliben alszunk. Ez eddig az egyik legjobb dolog volt a világon, de most már elkezd ilyenkor meredezni a falloszom.Mindig ha érzem akkor kicsit távolabb megyek de mivan ha egyszer elfelejtem és anyám azt veszi észre,hogy a fia farka a fenekének szegeződik. Nem csonka családban élek. 4 leginkább milf pornót nézek lehet emiatt gerjedek anyámra? 5 normális az,hogy sokszor a zuhany alá anyámat képzelem?
A leírt történet igaz.

Szakértőnk válasza a Ez normális? kérdésre

Kedves Levélíró,

első lépésként mindenképpen azt javaslom, hogy jelezze édesanyjának, hogy mindez amit leírt: vetkőzés, WC-be bejárkálás és az együttalvás zavarja magát. Ideje vátozatni ezen, beszélgessenek el erről... gyermekeink gyakran szinte észrevétlenül felnőnek... fontos, hogy tudjanak az új igényeikről, (én)határaikról beszélgetni. Mindez az egészséges irányban való egyéni és kapcsolati fejlődésük feltétele!

Dr. Horvát-Militityi Tünde (PhD) tanácsadó szakpszichológus Dr. Horvát-Militityi Tünde (PhD) tanácsadó szakpszichológus

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor