Meleg vagyok? És mit tegyek a továbbiakban ?

2012.04.12.
Kedves Szakértő! Én egy 19 éves srác vagyok! És már 3x is lefeküdtem egy 35 éves, egy 20 éves és 21 éves férfival! Az elsőt és a 3. mondhatni megbántam már, de ha úgy vesszük akkor jó volt. A 20 éves srácba én meg közbe beleszerettem, többször találkoztunk, ismertem is már régebb óta látásból, egy suliba jártunk. Csak sajnos Ő elutasított engem. 1,5 hónapot szenvedtem miatta. Volt amikor leittam magam miatta és sok éjszakát nem aludtam miatta.
Most van egy 22 éves srác, aki nagyon aranyos, de sajnos nem találkoztunk még, csak webcam-ba láttuk egymást. Most abban reménykedem, hogy majd össze fogunk jönni. De közben van egy olyan érzésem is, hogy szeretnék barátnőt. Nem tudom, hogy mi lenne a helyes. Úgy érzem, hogy pasival jobban eltudok lenni, mint egy nővel.
Azt hogy én a férfiakhoz is vonzódom, azt tudja anyukám, nővérem, 2 lánybarátom és az egyik ismerősöm. Ők mind az 5-en elfogadnak így, de van amikor magamat nem tudom elfogadni.
Mi lenne a helyes döntés vagy mit tegyek?
Előre is köszönöm válaszát!

Szakértőnk válasza a Meleg vagyok? És mit tegyek a továbbiakban ? kérdésre

Kedves Levélíró!

Jó sokszor átjött a leveled, ha lehet, itt válaszolnám meg. Nem egyszerű a helyzeted, de az nagyon megkönnyíti, hogy a hozzád közel állók elfogadnak. Én úgy érzem a leveledből, hogy nem dőlt még el végérvényesen, hogy melyik nemhez is vonzódsz (nekem úgy tűnik, hogy érzelmileg talán inkább a férfiakhoz). Szerintem nem biztos hogy most végérvényesen el kellene döntened, hogy barátot vagy barátnőt szeretnél. Természetesen azzal az emberrel kellene párkapcsolatot kialakítanod, aki igazán vonzónak tartasz, aki közel áll hozzád lelkileg. Hogy ki az, azt te érzed. Adj magadnak egy kis időt, szerezz tapasztalatokat és kiderül majd, melyik a te utad.

Minden jót:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor