Az 1. sex

2010.09.13.
Tisztelt Doktor nő.
17 éves vagyok, a nevem pedig, Bernadett (Berni). Van egy kapcasolatom egy fiúval, már 3 éve. Kimondhatatlanul szeretem, és ez kölcsönösen is igaz. Úy gondoljuk, eljött az idő, közelebb kerülni. 3 nap múlva fogok átmenni hozzá, miko egyedül lesz otthon (persze ez nem titok, a szülei tudják, h náluk fogok aludni) Szeretnék tanávcsot kérni az 1. sexről, de úgy hogy még a szüzességemet isel akarom veszíteni (asz tuti, már eldöntöttük együtt) Szóval nem ba, ha hosszú lesz a levél, de szeretnék mindent, részletesen megtudni. A szopástól kezdve, az élveskedésig, meg hogy kevésbé fájdalmasan, hogyan veszíthetném el a szűz létemet.
Válaszát előre köszönöm.

Szakértőnk válasza a Az 1. sex kérdésre

Kedves Berni!

A részletekbe belemenés nem az én tisztem, én csak a lényegesebb dolgokra térnék ki. Az fontos, hogy akkor kerüljön sor-lehetőség szerint- az első aktusra, ha erre mindketten érettnek érzitek magatokat és a kapcsolatotok is eljutott már erre a szintre. Vagyis: szerelmesek vagytok, megbíztok egymásban, és nem utolsó sorban: a testi kapcsolat terén túl vagytok már a "bevezető lépcsőfokokon". Tehát ismeritek a saját testeteket és valamelyest a partnerét is. Ehhez fontos a petting, az orális szex (ezt a leveledben tudakoltad is).

Az első alkalom inkább csak kellemetlen szokott lenni, ha a fenti feltételek teljesülnek. Amennyiben jelentős fájdalom jelentkezik, az annak a jele lehet, hogy a lány nem érzi még magát késznek, tart az együttléttől. Ha ilyen fordulna elő, akkor nem kell erőltetni az aktust, hiszen pár nap ide vagy oda nem olyan lényeges. A párod legyen nagyon gyengéd és mindenekelőtt türelmes.

A védekezésről jó előre beszélni kell egészen az olyan technikai részletekig, hogy ki veszi meg az óvszert. A felhelyezést sem árt előre gyakorolni, hogy a döntő pillanatban ez ne okozzon gondot.

Minden jót!

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor